Įspūdingiausios šventės akimirkos nugulė į „Facebook“ ir „Instagram“ paskyras, kur jau šeštadienį buvo galima išvysti pasiruošimą nepamirštamam gimtadieniui.

Jau tada M. Vžesniauskaitė rodė, kaip su vyru, milijonieriumi Johnu Caudwellu ruošiasi šventei. O jau po to pasirodė ir Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių įrašai. Tarp jų buvo svečiams dainavusi Džordana Butkutė, artimas šeimos draugas Danielius Bunkus ir kiti.

Praėjus kelioms dienoms nepamirštamo vakarėlio akimirkomis pasidalijo ir pati M. Vžesniauskaitė. Moteris džiaugėsi magiškai praleistu laiku ir dėkojo visiems atvykusiems.

„Tiesiog magiška.

Buvo ypatinga pamatyti ir apkabinti savo senus mokyklos, universiteto ir dviratininkų draugus, trenerį Algimantą, šeimą ir artimiausius šiandienos draugus! Šeštadienio vakarą turėjau žmones, kurie padarė mane tuo, kuo esu šiandien – ačiū jums!

Ačiū visiems, kurie praėjusį savaitgalį stengėsi būti kartu su mumis – iš Norvegijos, Šveicarijos, Jungtinės Karalystės, Dubajaus, JAV, Italijos, Prancūzijos, Monako, Monako, Belgijos, Vokietijos ir Panevėžio. Jaučiuosi tokia turtinga ir visavertė savo 40-ąjį vien dėl to, kad turiu šeimą @johncaudwell, vaikus ir jus visus! Myliu jus“, – nuoširdžiai sakė olimpietė.


Gražius žodžius žmonai skyrė ir jos vyras J. Caudwellas. Dar prieš pat šventę jis atvirai sakė, kad jų meilės istorija tęsiasi.

„Su gimtadieniu, Modesta!

Šiandien mano Modestai sukanka keturiasdešimt – ir ji dar nuostabesnė nei bet kada anksčiau.
Su gimtadieniu, mieloji. Tu esi nuostabi visais atžvilgiais. Nekantrauju sulaukti, kada galėsiu švęsti tavo svarbų gimtadienį su tavimi, tavo šeima ir draugais Lietuvoje.

Mes visi tave labai mylime ir esame tokie laimingi, kad turime tave savo gyvenime.

Mūsų meilės istorija tęsiasi, Modesta“, – sveikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)