DELFI kalbinta 25-erių metų I. Launikonytė sakė, kad Vladas labai tolerantiškas, jautrus žmogus. 22 metų amžiaus skirtumas merginos negąsdina: „Vlado požiūris labai jaunatviškas, aš už jį esu senamadiškesnė. Kai reikia, moku jį palenkti į savo pusę. Arba man bent jau taip atrodo (juokiasi). Manau, kad jis vienintelis žmogus, su kuriuo randu bendrą kalbą. Su juo galiu kalbėti apie viską, man taip yra pirmą kartą. Metų skirtumas daro santykius įdomiais. Bendraamžių man neapsiverčia liežuvis vadinti vyrais.“

Indrė Launikonytė ir Vladas Kovaliovas

Su V. Kovaliovu dainininkė draugauja dvejus su puse metų. Nors dalyvaudama draugių vestuvėse Indrė bažnyčioje braukia susijaudinimo ašaras, tačiau savo šventės kol kas neplanuoja. Pasak pašnekovės, kol kas jos gyvenime yra kiti tikslai ir siekiai.

„Kol kas tekėti nėra noro ir reikalo. Noriu toliau siekti karjeros, atsiduoti darbui, užsidirbti daugiau pinigų, savo namų, gero automobilio. O tada gali būti ir vestuvės. Esu sau pasakiusi, kad susituoksiu 28-erių metų, o vaiko susilaukti 30-ties. Nežinau, ar tai išsipildys, bet norėčiau“, - sakė I. Launikonytė.

Indrė Launikonytė

Šiuo metu dainininkė visas jėgas investuoja į karjerą, tačiau savo mylimojo pažintimis stengiasi nesinaudoti. „Ėjau į šou „Lietuvos balsas“, kad būčiau išgirsta. Tai, kad pradėjau draugauti su Vladu, padarė mane populiaresne. Dabar koncertų užsakovai mane žino. Tačiau visko noriu pasiekti pati.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)