„Kartą kai skutausi, o šalimais stovintis kapitonas sako: Krupavičiau, tai liksi kariuomenėje, ar grįši į teliką? Jei atvirai, tai jūs labiau tinkate mus rytais žadinti“. Kitą kartą valgykloje kukliai deduosi dešrą. Virėja sako: „tai ko taip nedrąsiai? Televizijoje toks drąsus atrodote, Ignai, greičiau grįžkite į „Labą rytą“. Supratau, kad artėja laikas, kai turėsiu apsispręsti: grįžti į „Labą rytą“, bandyti vesti kitą laidą ar likti kariuomenėje. Vis dažniau sulaukiu žiūrovų raginimų grįžti. Tranyba baigiasi rugpjūčio 24 dieną, kaip tik tuomet, kai prasidės naujas televizijos sezonas“, – apiee dvejones pasakoja I. Krupavičius.

Ignas sako, jog į kariuomenę išėjo taip, kaip moteris išeina į motinystę, tad LRT televizijos durys jam nėra užtrenktos. Žurnalistas turi pilną teisę grįžti į „Labą rytą“.

O ką šiuo klausimu manote jūs: kaip I. Krupavičiui derėtų elgtis toliau? Sudalyvaukite apklausoje ir padėkite jam apsispręsti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)