„Sakoma, darbas pripildo mūsų kišenes, o kelionės praturtina sielą”, – įsitikinęs ilgametis TV laidų kūrėjas, žurnalistas ir „L‘Officiel Lithuania Voyage“ vyriausiasis redaktorius Edvardas Žičkus.

Svečius pasitiko įspūdingos Manto Petruškevičiaus dekoracijos, virtuvės šefo Dominyko Kupčinsko vadovaujamos komandos ant gyvos ugnies ruoštos vaišės, kokteilių guru vadinamo Manto Ruzvelto sukurti kokteiliai ir dainininkės Cleulia Udongwo dovanojama muzika, rašoma pranešime spaudai.

Tačiau didžiausias dėmesys buvo skirtas dar dažais kvepiančiam naujajam kelionių žurnalui – blizgiam ir turtingam savo turiniu. Kaip sako jo autoriai, tai bus savotiškas žinynas apie madingiausias, įdomiausias kryptis, apie tai, kur ir kaip keliauja garsenybės, kur ilsisi ir atostogų metu slepiasi pasaulio galingi, turtingi bei žymūs žmonės.

„L‘Officiel Lithuania Voyage“ kūrėjai į keliones pažvelgė iš visų kampų ir savo skaitytojams pateikia atsakymus, kaip atostogauja karališkųjų šeimų nariai, kaip po metų atostogausime mes visi, ir kaip tai darysime ateityje: keliausime į kosmosą, o gal leisimės gilyn Žemės branduolio link?

Įspūdingame renginyje linksminosi ir ne viena garsenybė, savo gyvenimo neįsivaizduojanti be kelionių. Tarp jų modelis Karolina Toleikytė, TV projektų prodiuseris Gediminas Jaunius, prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, komunikacijos ekspertas Saugirdas Vaitulionis, socialinių tinklų žvaigždės Magdalena Sabalė, Laura Mazalienė, Inga Žuolytė, pianistė Ieva Dudaitė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją