Nors pora savo santykius saugo po devyniais užraktais, tačiau faktas, kad žinomos gražuolės širdis jau užimta – vis akivaizdesnis. Vyras ne kartą buvo pastebėtas besilankantis „Eurovizijos“ filmavimuose, leidžiantis laiką su savo mergina viešose Vilniaus vietose.

Kol į klubą atvykusi dainininkė vakaro svečiams dainavo pergalę atnešusią dainą, V. Vaupšas karštai palaikė Viliją stovėdamas kiek atokiau nuo kitų svečių. Pamatęs į jį nukreiptą fotoaparato objektyvą, vyras pasiskubino pasišalinti.

Kaip ir dera nugalėtojai, į projekto pabaigos vakarėlį atvykusi Vilija buvo sutikta itin karštai su šampanu, gėlėmis ir fejerverkais.

Renginyje apislankė ne tik daugybė pramogų verslo atstovų, projekto kūrybinė grupė, bet ir likę du projekto finalininkai: Mia ir Vaidas Baumila.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)