Žiūrovai į devynias valandas vyksiančias lenktynes rinkosi dar gerokai prieš vidurdienį. Tarp jų buvo galima matyti ir garsių žmonių. Prodiuseris Rolandas Skaisgirys čia atvyko su sūnumi, Ingridai Kazlauskaitei kompaniją palaiko mama. DELFI pasidomėjus, kodėl Liveta Kazlauskienė į šį renginį atvyko be vyro Petro, ši patikino, kad jos sutuoktinis labai užsiėmęs: „Ruošia aparatūrą šiandienos koncertui. Pabūnu čia ir laukia 180 kilometrų kelionė“.

Penktadienį lenktynes stebėję Daina ir Antanas Bosai atvyko ir šiandien. Beje, šįkart su savimi pora pasiėmė ir dukrelę Urtę Magdaleną, kuri pozuodama fotografams prie savęs spaudė nuo gaudžiančių variklių garso drebantį šunelį.

Lenktynės suviliojo ir šokėją Kristiną Tarasevičiūtę, ir Žilviną Grigaitį, kuris tikino veiksmą stebėsiantis iki pat pabaigos – 21 valandos vakaro.

Būtent tada paaiškės didžioji šių lenktynių intriga – kas pelnys „Eneos 1006 km lenktynių laurus.

Gerokai vėliau VIP palapinę papildė ir daugiau darsių žmonių. Atvyko Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu. Beje, ją lydėjo ir buvęs jos vyras Danielius Bunkus.

Renginyje pasirodė ir modelis Simona Starkutė su kompanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)