„Naujų mokslo metų labai laukdavau, su mama kas kartą prieš rugsėjo 1-ąją važiuodavome apsipirkti. Gerai sutariau su klasės draugais, buvome kaip viena didelė šeima. Mokiausi gerai, kurį laiką buvau pirmūnė, 10 klasėje pradėjau lankyti papildomas lietuvių, anglų, matematikos pamokas. Sėkmingai išlaikiau valstybinius egzaminus, įstojau į aukštąją mokyklą ir baigiau verslo administravimo studijas KTU. Mokyklai jaučiu didelę nostalgiją, buvo nuostabiausi mano gyvenimo metai“, - DELFI kalbėjo I. Burlinskaitė.

Indrė Burlinskaitė mokykloje

Mergina juokėsi, kad mokykloje mėgdavo iškrėsti ir įvairiausių išdaigų, tačiau su mokytojais sutardavo visada gerai. Vienintelis dalykas, trukdydavęs Indrei susikaupti pamokose, plepėjimas su klasės draugėmis. „Dėl šio savo pomėgio nuolatos sulaukdavau pastabų, tačiau buvau labai miela ir mokytojai nepykdavo ant manęs“, - prisiminė mergina.

Atlikėja atskleidė, kad dar būdama mokykloje mėgaudavosi dėmesiu. Indrė drąsiai save galėtų pavadinti viena populiariausių merginų. „Turėjome geriausių draugių kompaniją. Mums praėjus koridoriumi, visi atsisukdavo (juokiasi). Viskas atrodydavo kaip amerikietiškuose filmuose. Tiesa, dabar su merginomis bendraujame mažiau. Kai kurios iš jų jau turi savo šeimas, kitos gyvena užsienyje. Tačiau atradus laisvą minutę, susirašome laiškais“, - kalbėjo Indrė.

Indrė Burlinskaitė su geriausiomis draugėmis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)