„Iš kur turėti tiek laiko sekti visą informaciją apie mus. Iš kur tiek drąsos šmeižti kitus žmones jiems už akių. Pirmą kartą nutylėjome šį incidentą, tačiau dabar tylėti nenorime, nusibodo toks elgesys. Taip elgtis yra gėda. Juk mes nesidomime, ką jos veikia“, - DELFI kalbėjo I. Burlinskaitė.

Atlikėja džiaugėsi, kad po dalyvavimo projekte „Šuolis“ ji dar labiau išpopuliarėjo ir sulaukia daug užsakymų iš renginių organizatorių. Karjera abi „Projektas Kitokios“ nares džiugintų, jei ne buvusios kolegės. 

„Po koncerto Alytuje man skambina klubo savininkas ir sako, kad jam skambino Renata. Ji ant jo šaukė. Savininkas spėjo, kad Renata įsiuto dėl to, jog jų paslaugų klubas atsisakė, o mus pakvietė koncertuoti“, - skundėsi Indrė.

Mergina tikino, kad buvusios kolegės užsakovams pasakoja „išgalvotas istorijas“, susijusias su „Projekto Kitokios“ dainomis, pavadinimu. Netrukus dainininkių laukia koncertas viename naktiniame klube. Po kelių savaičių tame pačiame klube koncertuos „Kitokios“. Pasak I. Burlinskaitės, klubo savininkai jau sulaukė skambučio iš R. Klimaitytės su priekaištais.

Susisiekus su Alytaus klubo vadovu, vyras atsisakė komentuoti konfliktą tarp dviejų grupių.

DELFI susisiekus su „Kitokios“ įkūrėja Renata Klimaityte, atlikėja teigė niekada net nebandžiusi atkalbinėti klubo savininkų nekviesti Gretos ir Indrės koncertuoti. Moteriai yra pikta dėl to, kad buvusios kolegės pavogė jos grupės pavadinimą, o koncertuose atlieka keletą dainų, kuriose skamba ne Indrės ir Gretos balsai.

„Dalis jų atliekamos programos yra mūsų. Merginos net nepasivargino perrašyti fonogramų ir scenoje pasirodo skambant mūsų balsams, dainuoja „ant viršaus“. Gerbėjams mums siunčia video su merginų pasirodymais. Tikrai ant klubo savininko nešaukiau. Gretos ir Indrės nesekame, jos mums neįdomios. Tačiau tai yra mūsų pavadinimas, mūsų programa. Nereikia naudotis tuo, kas yra ne tavo. Tegul merginos susigalvoja kitą pavadinimą ir koncertuoja“, - DELFI kalbėjo R. Klimaitytė.

Renata siūlo Indrei pasivadinti grupe „Šuolis“ ir taip bandyti toliau siekti pripažinimo muzikos pasaulyje. „Pagal Indrę tai būtų normalus dalykas. Prie projekto dirbo daug žmonių, bet pagal savo susireikšminimą galėtų vadintis „Šuolis“. Absurdiška situacija. Svetimomis kopėčiomis į dangų dar niekas neužlipo“, - teigė R. Klimaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)