Prie klubo Indrė apsipyko su savo vaikinu ir nuėjo link automobilio. Einant link mašinos dainininkę kažkas pagriebė už nugaros. Mergina pagalvojo, kad tai Darius. Atsisukusi pamatė, kad už nugaros stovi policijos pareigūnas. „Policininkas pradėjo mane tampyti už rankos, stipriai ją spaudė, liepė eiti į įvyko vietą. Aš nesupratau, apie ką jis kalba, kas nutiko. Policininkas negražiai su manimi kalbėjo, keikėsi. Netrukus prie mūsų priėjo Darius“, - DELFI nakties įvykius pasakojo atlikėja.

Kaip paaiškėjo vėliau, prie naktinio klubo įvyko vaikinų muštynės. Indrė svarstė, galbūt pareigūnas pamanė, kad dainininkė galėjo būti įvykio liudininke ir norėjo, kad ji papasakotų, ką matė. Tačiau Indrė niekuo negalėjo padėti pareigūnui, nes nepažinojo susimušusių vaikinų ir įvykio nematė.

„Tada pareigūnas pasakė, kad galime važiuoti namo. Tačiau aš jam pasakiau, kad jis labai negražiai pasielgė, mane išgąsdino. Pasakiau, kad noriu parašyti pareiškimą dėl nederamo pareigūno elgesio. Paprašiau, kad į policijos komisariatą mane nuvežtų negražiai pasielgęs pareigūnas“, - DELFI kalbėjo atlikėja ir patikino, kad tą vakarą alkoholio nevartojo.

Policijoje I. Burlinskaitė parašė pranešimą, tačiau tikino nežinanti, ar jis buvo užregistruotas. Kaip teigė Indrė, pareigūnai nenorėjo sakyti neva negražiai pasielgusio kolegos pavardės. „Vakar buvau supykusi. Buvau išsigandusi, pamaniau, kad jis negražiai pasielgė. Tačiau šiandien ryte pagalvojau, kad nesinori dabar kažką blogo sakyti apie žmogų, kuris sureagavo į muštynes, bandė išspręsti situaciją. Šiauliuose tokie įvykiai būna dažnai. Tačiau mane, niekuo dėta asmenį pradėjo tampyti. Juk aš esu panelė, pasijaučiau pažeminta“, - kalbėjo Indrė ir pridūrė nenorinti, kad policininkas būtų nubaustas dėl neva nederamo elgesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (729)