Lietuviai neretai dalijasi istorijomis apie prastą teisėsaugos darbą, o štai Simonas, pastebėjęs pareigūno atsidavimą savo profesijai, to nenutylėjo ir pozityviai pasibaigusiu įvykiu pasidalino viešai.

„Didelis ačiū Lietuvos policijai už pagalbą kelyje“, – savo feisbuko paskyroje dėkojo Simonas ir tęsė.

„Negana to, kad atitempė iki degalinės, bet, paaiškėjus, kad joje tuo metu sugedo kasos sistema ir negalima užsipilti kuro, nuvažiavom iki komisariato, paėmėm iš garažo kanistrą, piltuvėlį ir nuvažiavom į kitą degalinę prisipilti kuro“, – situaciją aiškino sveikuolis.

Grįžus atgal prie automobilio, Simonas ir vėl sulaukė pareigūno neabejingumo – jis padėjo „užpumpuoti“ kuro siurblį.

„Ačiū pareigūnui Teteriukovui!“ – dėkojo S. Dailidė.

„P.S. Gedimas aiškus. Automobilį pasiskolinau, o jame, pasirodo, neveikia kuro lemputė“, – savo tūkstančiams sekėjų pridūrė vilnietis.

Pozityvi istorija socialiniuose tinkluose greitai sulaukė internautų vertinimų. Ne vienas jų džiaugėsi ir gyrė pareigūnų darbą, atitinkanti jų šūkį „Ginti, saugoti, padėti“.

Simono istorija pasidalino ir Lietuvos policijos feisbuko puslapis, čia įvykis sulaukė dar didesnio dėmesio. Per kelias valandas įrašas sulaukė 3 tūkst. „patiktukų“ ir kyla toliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)