"Net policijos nekvietėme, nes tai buvo elementarus susidūrimas su daug skeveldrų. Eilinis eismo įvykis, kokių per dieną įvyksta mažiausiai šimtas", - DELFI portalui pasakojo A. Tapinas.

Žurnalistas stebėjosi tik dėl vieno - eismo įvykis ypatingai sudomino praeivius, kurie palydėdavo reginį su šypsenomis veiduose.

"Kol pildžiau avarijos deklaraciją tiek smalsių, šviesių ir džiaugsmo kupinų praeivių veidų seniai neteko regėti. Gal dėl to, kad mano veidas matytas? - svarstė A. Tapinas. - Bet negali žmonių smerkti, nes mano mašina yra žymėta ir apklijuota mano knygos lipdukais. Galbūt žmonėms širdyje smagiau, kad ir žinomas žmogus pateko į avariją? Bent jau pradžiuginome juos ir surengėme nedidelę šventę. Netgi kitas vairuotojas pastebėjo tokias keistas žmonių reakcijas į mūsų eismo įvykį. Tačiau svarbiausia, kad žmonėms buvo smagu - bent jau dvidešimčiai žmonių praskaidrinome dieną."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)