Svečius Agnė Jagelavičiūtė privertė pasistengti nurodydama aprangos kodą „biblioteka“. Viena iš trijų viršelio merginų tapusi Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė į renginį atvyko pasipuošusi retro stiliaus suknele. Žinoma televizijos ir renginių vedėja sakė, kad išgirdusi kvietimo aprangos kodą nusprendė, jog tai gali būti ir tarpukario biblioteka.

Pasiteiravus, kaip ji jaučiasi dėl tokio išskirtinio dėmesio, Indrė sakė, jog tai vis dėlto yra įvertinimas avansu. „Tai yra didžiulis įvertinimas iš Agnės, Alfo (Alfas Ivanauskas, - aut.past.) ir visos komandos. Aš puikiai žinau, kaip preciziškai jie renkasi savo herojus ir nori, kad jie turėtų kažką ypatingo savo gyvenimuose. Man labai didelė garbė, kad kažką įžvelgė ir manyje. Nors, jei atvirai, manau, kad tai yra viršelis avansu. Tačiau pažadu, kad tik pradedu, ir viską pateisinsiu (šypsosi).

Kodėl mane pasirinko, tegul pasako pati Agnė. Gal ir esu per daug savikritiška ir negailestinga sau. Kitų kritika verčia tobulėti ir augti, o savikritika kartais gali pakišti koją. Vyras taip pat neleidžia per daug atsipūsti, bet kartu ir negaili komplimentų“, – besišypsodama DELFI sakė ji.

Dar prieš pristatydama naujausią žurnalo numerį Agnė Jagelavičiūtė sakė, kad šįkart jai ir visai jos komandai norėjosi išbandyti, ką reiškia leisti mėnesinį žurnalą, todėl šiame numeryje – net trys skirtingi viršeliai su trimis išskirtinėmis ikonų istorijomis.

„Turime tokių išskirtinių moterų, kad neuždėti jų ant viršelio būtų tiesiog nepadoru. Juolab, kad šios temos tokios skirtingos, jog reikėjo jas atskirti. Pirmoji dalis yra apie verslo moterį, antrojoje aprašoma namų moteris, o trečioji – vestuvės, nes kaip tik rudenį žmonės planuoja vestuves.

Indrė man yra ikona visur ir visada. Ir čia nėra jokio rezervo. Ji yra mama, žmona, verslo moteris, gražuolė, renginių vedėja ir, be viso to, ji yra mano draugė. Jos apsukų neįmanoma pasiekti ir man. Nežinau, ar tai yra vertybė būti visada tokiai skubančiai, bet svarbiausia ikonos savybė yra nuoširdumas ir savirealizacija. Ir visiškai nesvarbu, kaip moteris save realizuoja. Svarbiausia, kad ji viską darytų nuoširdžiai ir būtų laiminga taip gyvendama“, – kalbėjo vyriausioji redaktorė.

Agnė taip pat ne kartą interviu metu yra sakiusi, kad būtent ruduo yra jos mėgstamiausias metų laikas, kai stilistai gali pademonstruoti visą savo išmonę ir įgyvendinti kūrybingiausias idėjas, tad ir rudens numeris jai yra ypatingas, kupinas kūrybos ir įkvėpimo.

Bene didžiausia žurnalo intriga šįkart tapo Asta Valentaitė, kuri prakalbo apie vestuves. „Asta antroms vedyboms nesako „ne“, – intriguoja redaktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)