Savo kelionės įspūdžiais žinoma moteris dalijosi socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Čia ji kėlė ne tik istorinius Londono pastatus, gatves, bet ir kitą jo pusę – gardžius patiekalus bei naktinį gyvenimą.

„Pagaliau man pavyko tai padaryti! Pirmą kartą apsilankiau Londone (neskaičiuoju to laiko, kai man buvo 4 metai, ir aš nieko neprisimenu, išskyrus tai, kad bėgau per kažkokią didelę gatvę paskui ledų furgoną ir priverčiau tėvus išprotėti). Visiškai beprotiškai įsimylėjau šį miestą!“ – džiaugėsi E. Young.


Delfi primena, kad prieš kurį laiką garsi moteris lankėsi Lietuvoje. Ji čia dalyvavo artimos draugės ir brolio vestuvėse.

Į Lietuvą grįžusi Evelina buvo kaip niekada aktyvi ir socialiniuose tinkluose – dalijosi įsimintiniausiomis akimirkomis.

Štai ji kelias dienas su bičiulėmis praleido Paryžiuje. Ten merginos atšventė mergvakarį.

Evelina pasidalijo ir akimirkomis iš Lietuvos. Kadruose matyti įamžintas Vilnius.

Už Atlanto su mylimuoju gyvenanti atlikėja kaip visada žavi ir nepriekaištingu stiliumi. Tąkart Evelina pasirinko šviesią suknelę, prie jos priderino aksesuarus ir baltus batelius.


Delfi primena, kad JAV E. Anusauskaitė-Young gyvena jau 10 metų, neseniai pora atšventė ir metines.

„Prieš 10 metų čia, Havajuose, pasakiau „taip“, tada grįžome čia, kai pasakėme „sutinku“, o dabar, praėjus 10 metų, vis dar esu beprotiškai pakvaišusi dėl tavęs. Su jubiliejumi mažiuk!“ – rašė E. Anusauskaitė-Young.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)