Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė DELFI patikino, kad antstolis Dainius Šidlauskas į teismą kreipėsi dėl to, kad buvusi A. Duonėlos darbovietė, sporto ir sveikatingumo klubas „Impuls“, kuriame jis dirbo treneriu, nevykdė įpareigojimo iš sportininko atlyginimo išskaičiuoti pinigų vaiko išlaikymui.

Bylos duomenimis, suinteresuoti asmenys šiame procese buvo ne tik Alvydas ir Dalia Duonėlos, bet ir buvusi A. Duonėlos darbovietė bei jos direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Bylos svarstymo metu nustatyta, kad V. Šiugždinis, būdamas sporto ir sveikatingumo klubo „Impuls“ vadovu, nepaiso jam skirto antstolio įpareigojimo, todėl jam skirta 100 eurų bauda. Šį teismo sprendimą galima apskųsti per 7 dienas.

DELFI primena, kad A. ir D. Duonėlų skyrybų byla teismą pasiekė dar pernai. Pora rugsėjo mėnesį vykusio posėdžio metu dėl iširusios santuokos kaltino vienas kitą, negailėjo kaltinimų neištikimybe.

Moteris teismo prašo nustatyti jųdviejų nepilnamečio vaiko gyvenamąją vietą su motina bei priteisti išlaikymą. Į šią bylą įtraukta Vaiko teisių apsaugos tarnyba.

Mažiau nei prieš savaitę A. Duonėla taip pat mynė Vilniaus miesto apylinkės teismo slenkstį. Tuomet vyko svarstymas dėl nusižengimo kelių eismo taisyklėms. A. Duonėla dar gruodį įkliuvo policijos pareigūnams, tąkart olimpietis vairavo neblaivus.

Už šį nusižengimą vyrui skirta 289 eurų dydžio bauda bei metams apribota galimybė vairuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)