Garsi moteris atostogų kadrais dalinasi su „Instagram" vartotojais. Vienoje iš nuotraukų A. Valentaitė pozuoja balkone priešais vandenyną, kitoje laiko rankoje putojančio gėrimo taurę. 

"Mano atostogų įvaizdis", - rašo A. Valentaitė prie nuotraukos, kurioje jos kūną dengia prabangus maudymosi kostiumėlis, o nuo saulės ji slepiasi akis pridengusi juodais akiniais ir užsidėjusi rožinę kepurę.

A. Valentaitė paplūdimyje dėvi „Agent Provocateur" maudymosi kostiumėlius. Tokio modelio bikiniai kainuoja daugiau nei 1000 litų ir yra itin mėgstami Holivudo garsenybių tarpe.

Aistrą keliauti turinti A. Valentaitė kovo mėnesį savo 33-ąjį gimtadienį su Mantu Petruškevičiumi sutiko Milane. Vasarį su Vaida Klizaite-Jasaitiene lepinosi Karibuose, Šv. Bartolomėjaus saloje. Rudenį su darbais viešėjo Italijoje. Vasarą mėgavosi San Tropezo saule.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)