Paklausta, ar tik ji nesiruošianti tekėti, G. Šapkaitė šypsojosi, tačiau tai neigė: „Draugė ėjo į vestuves šeštadienį, aš ją pavežiau, kad ji galėtų pasiimti suknelę ir tuo pačiu nuėjau pasižiūrėti pasiūlą, kad būčiau informuota. Tuo pačiu įkišau nosį, gi nebūčiau moteriškai smalsi ir radau labai gražią suknelę. Labai gražiai pasijuokėme ir viskas“.

Mergina kalbėjo iki šiol nei domėjusis, nei ką nors žinojusi apie vestuvines sukneles, todėl ir pasidarė taip smalsu. „Niekada nebuvau susidūrusi, vienintelis kartas buvo, kai proginių suknelių salonuose rinkdavomės rūbus „Lietuvos dainų dešimtukui“. Tiesiog smalsu, jeigu kabo, kuriai nebūtų?“, - klausė pašnekovė.

G. Šapkaitė patikino, kad ji tikrai neslėps savo šventės, leis žurnalistams fotografuoti ir nedarys iš vestuvių jokios paslapties.

Patikinę, kad lauksime tos progos, iš Gretos dar išgirdome: „Nu aš irgi lauksiu. Lauksime bendrai..“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją