Džiugia žinia atlikėjas pasidalijo socialiniuose tinkluose. Jis teigė, kad kovo 11-osios rytą, 6:46 val. jo šeimai gimė sūnus. Jį nuspręsta pavadinti Herkaus vardu.

„Nieko neįtardami, kupini laimės, po sklandaus gimdymo keliavome į pogimdyviniame skyriuje esančią palatą. 5 valandos kartu ir po to sekė vienos baisiausių dienų gyvenime. Per tylus vaiko verksmas, vangumas sukėlė įtarimą, kad kažkas negerai. Speliojimų, kas mūsų vaikui, buvo visokių. Ačiū Dievui, kad košmariškos dienos jau praeityje, spelionės nepasitvirtino.

Herkui – įgimta laringomalacija, kurią labai greitai išaugsim ir pamiršim, kad išvis turėjome tokią baisią patirtį. Nepaisant visko, po tiek laiko, laimingi ir, svarbiausia, visi kartu, esame namuose!

Norim tarti AČIŪ Klaipėdos gimdymo namų darbuotojams už rūpestį, priežiūrą. O dar didesnis AČIŪ Kauno naujagimių reanimacijos ir naujagimių ligų skyriaus personalui. Tokio rūpesčio, atsidavimo darbui ir nerealios priežiūros reikėtų tik pasimokyti. Atrado priežastį, nuramino, viską detaliai paaiškino. Esame laimingi, kad atsidūrėme jūsų rankose.

Vertinkit buvimą kartu su šeima. Nerealus jausmas.

P.s Herkus kaip tikras patriotas, jau būdamas toks mažas sugalvojo pakeliauti po Lietuvą“, – rašė O. Petrauskas.

Delfi primena, kad džiugia žinia, jog laukiasi vaiko, žinoma šeima pasidalijo socialiniuose tinkluose. Tai, kad laukia antros atžalos O. Petrauskas anksčiau sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Na ką, turėsim dar vieną beibį. Jausmas afigienas!“ – rašoma šalia nuotaukos, kurioje įamžintas E. Gusevos-Petrauskės suapvalėjęs pilvukas.

2020 metais apie aplankiusius gandrus O. Petrauskas su mylimąja Evelina pasidalino taip pat socialiniuose tinkluose.

Feisbuke dainininkas pasidalino pirmąja nuotrauka su vaikeliu. Įraše taip pat buvo nurodoma, kad Klaipėdos gimdymo namuose porai gimė dukrytė.

„Šviežiai iškepti“ tėveliai savo artimiesiems, draugams ir sekėjams atskleidė, kad savo atžalai skyrė lotynų kilmės Estelės vardą, reiškiantį „žvaigždę“.

Džiugi žinia apie pagausėjusią šeimą akimirksniu sulaukė tūkstančio pozityvių internautų reakcijų – visi iki vieno porą sveikino su ypatingu gyvenimo tarpsniu.

„Vienas turėsime mergaitę, kitas – berniuką“, – „KK2 penktadienyje“ yra atviravę „Žemaitukų“ vaikinai ir jie neklydo, kadangi Linui gimė sūnelis Nojus Gintautas.

„Atsimenu tą momentą: Linas sako: turiu tokią naujieną, Rūta nėščia. Po dviejų dienų pats skambinu Linui, net ašaros kaupiasi akyse: Linčai, sakau, turiu naujieną, mano irgi nėščia!” – kiek anksčiau pasakojo Ovidijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją