Giedrius neslepia, kad ilgai svarstė, kaip originaliau pasipiršti merginai, su kuria draugauja jau penkerius metus. Kartu su kitu grupės „Next“ nariu Antonijumi Kesada-Ortiz buvo suplanavę traukti serenadas prie Godos darbovietės, tačiau šis planas neišdegė.

„Tiesiog nebeiškenčiau – atvyrauja Giedrius,- taip atsitiko, kad vos grįžus Godai nuvykome į Kretingą, iš kurios abu esame kilę. O nuo ten - vos keli kilometrai iki jūros ir iki vietos, kur prabėgo ne viena naktis belaukiant saulėtekių. Tik tiek, kad taip nė vieno ir nematėm“ - juokiasi vaikinas, - „saulė gi kyla iš kitos pusės.“

Kaip rašoma „Musicinforamos“ pranešime, tinkamesnio laiko ir vietos vaikinas laukti nebenorėjo. Juolab, kad ir data pasirodė visiškai tinkama – 5 metai nuo draugystės pradžios.

„Prie jūros visas drebėdamas ištraukiau žiedą ir tiesiog paklausiau, ar ji tekės už manęs. Ir atsakymas žinoma buvo teigiamas“.

Vėliau sekė ne tokia maloni procedūra – tėvų palaiminimo prašymas. Giedrius tiesiai pareiškia, kad tai buvo kone sunkiausia situacija jo gyvenime.

„Kol pasiryžau prabilti – surūkiau ne vieną cigaretę. Paskui pradėjau kažką nerišliai pasakoti, nusišnekėti, kol galiausiai paprašiau jų leidimo ir palaiminimo. Jie jį man davė“.

Paklaustas apie vestuves, Giedrius pasakoja, kad planuoja jas pajūry ateinantį rugpjūtį ir griežtai purto galvą paklaustas apie tradicines vestuves. „Jokių piršlių karimų, pabrolių, vestuvių muzikantų ar malkų kapojimų. Liudininkais prašėme būti Antonijų ir Godos seserį, Gedas (TV pagalba) žadėjo padėti organizavime, o pasidainuosime ir patys.“

Paklaustas, ką dar iš Lietuvos žvaigždžių kvies į vestuves, Giedrius pasidarė nebe toks kalbus ir pavyko išpešti tik tiek, kad tarp pakviestųjų be Antonijaus Kesados-Ortiz ir Gedimino Jauniaus, yra ir „Delfinų“ lyderis Stano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją