DELFI kalbinta O. Šklėriūtė sakė, kad kol kas neapsisprendžia, kaip pavadins dukrą: „Svarstau, kuris vardas jai tiktų labiausiai. Tarp variantų yra Saulė, Gabija ir Marta. Norime, kad vardas būtų šventas. Galbūt vardas Saulė yra dažnesnis nei Gabija. Šis vardas labiausiai patinka ir mažylės tėčiui. Greičiausiai Gabija ir pavadinsime mažylę.“

Dainininkė pasakojo, kad jos antroji pusė labai laukė dukters, o šiandien jaučiasi ypatingai laimingas.

Apie O. Šklėriūtės nėštumą pirmiausia pranešė naujienų portalas DELFI. Tada atvirauti apie būsimą motinystę Oksana kol kas nepanoro. Visą džiaugsmą ji norėjo pasilikti sau.

Itin paslaptingai dainininkė kalbėjo apie savo vaiko tėvą. Pasak Oksanos, jis – ne iš pramogų pasaulio, gyvenęs Amerikoje, žaidžia krepšinį. „Gerbiu jo privatumą ir nenoriu viešinti. Todėl nesakysiu pavardės, gal vėliau. Aš esu uždaras žmogus, mano draugą pažįsta tik šeimos nariai, artimiausios draugės. Prie altoriaus neskubu, nes dabar visą dėmesį noriu skirti tai mažai būtybei, kurią nešioju po savo širdimi“, - kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)