J. Anusauskienė, vos išgirdusi klausimą, ar grožis turi būti tik natūralus, ar vis dėlto šioks toks grožio peilio įsikišimas – ne nuodėmė, ji atsakė nė nesuabejojusi: „Visada laikausi tokios nuomonės, kad natūralios turi būti tik daržovės. Bet net ir jos su pagardais – daug skaniau“.

Pašnekovė neslepia, kad kartą jau gulėsi po grožio peiliu. „Didžiuojuosi, kad esu viena iš „Grožio chirurgijos klinikos“ klienčių, bet paslaugomis pasinaudojau ne dėl estetinių paskatų, o dėl sveikatos, – pasakojo Jurga. – Beveik prieš ketverius metus Vygintas Kaikaris yra man atlikęs akių korekcijos procedūrą, nes šokių projekto metu „pamečiau“ beveik 11 kilogramų ir tas atsiradęs „Senbernaro žvilgsnis“ buvo ne tik negražus, bet ir trukdė: nebegalėjau normaliai vairuoti, dirbti. Man nuolatos ašarodavo akys.“

J. Anusauskienė tikino, kad ne tik džiaugiasi atlikta procedūra, bet ir ragina kitas moteris nebijoti. „Jei tik turite tokią problemą, turite tai panaikinti. Visi tie mitai, kad procedūra skausminga, kad tai brangu ir neįperkama – visa tai netiesa. Tiesiog reikia ateiti į konsultaciją ir įsitikinti“, – tikino pašnekovė.

Pasidomėjus, kokia jos nuomonė apie operacijas, kurioms moterys ryžtasi tik ieškodamos grožio, Jurga dėstė, jog tai – kiekvienos moters reikalas. „Priklauso nuo to, kuo moteris užsiima. Manau, kad viskas, kas su saiku – teisinga“, – šyptelėjo pašnekovė ir pridūrė, kad pati „niekada nesako niekada“, tad neneigia minties, jog kada nors dar kartą gulsis po grožio peiliu.

„Grožio chirurgijos klinikos“ atidarymas suviliojo gausų būrį garsių svečių: Simoną Nainę su vyru Jonu, Skaivą Jasevičiūtę-Kraujalę, Saugirdą Vaitulionį, Vaidą Skaisgirę, Nataliją Martinavičienę su vyru ir būrį kitų. Vakaro vedėjais tapo Indrė Morkūnienė ir Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Vakaro nuotraukos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (396)