Šiuo metu žinoma pora vieši Ispanijoje. Greta socialiniuose tinkluose pasidžiaugė sulaukusi mylimojo staigmenos – moteris neslėpė nuostabos ir pačių geriausių emocijų.

„Šiandien yra lygiai 10 metų, kai esame kartu! Ir šiandien mano vyras sugalvojo dar kartą paprašyti mano rankos tokioje gražioje vietoje... o Dievai, kokios emocijos... Lygiai tokios, kokios buvo prieš 10 metų. Dar ryte pagalvojau, kaip tas laikas praėjo taip greitai. 10 metų kartu. Ir štai vėl tokia graži akimirka! Ačiū, kad esi mano gyvenime“, – rašė G. Lebedeva, sutikusi pasidalinti įrašu ir su Delfi.

Delfi primena, kad amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė 2017 metais, po beveik ketverių metų draugystės. Kone visą draugystės laiką pora buvo sužadėtiniai. Žiedelį Gretai ant piršto Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios.


Mergvakarį G. Lebedeva su draugėmis atšventė Rygoje. Ispaniška aistra alsuojantis vakarėlis prasidėjo ankstyvą rytą, kai į Gretos duris pasibeldė vyrukas, nešinas gėlėmis.

Gretos namuose prasidėjusi šventė netruko persikelti į Latvijos sostinę, Rygą. Ten draugių būrys plaukiojo laivu, klausėsi ispaniškos muzikos ir mėgavosi artimiausių draugių kompanija.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją