Karantino metu Greta su savo sekėjais ėmė vis dažniau dalintis akimirkomis iš namų. Ne vienas sporto trenerę sekantis žmogus atkreipė dėmesį į šiuolaikišką, švelnių spalvų interjerą. Dažnas tokias Gretos nuotraukas sulygindavo kadrais iš reklaminio katalono ar pasiskolindavo idėją savo būstui kurti.

Nuotraukomis tarsi virtualų turą po namus sukūrusi Greta džiaugiasi sulaukianti gražių žodžių iš aplinkinių, mat kurdama interjerą ji su vyru apsiėjo be profesionalų pagalbos.

„Viską kūrėme patys, jokių dizainerių neprireikė. Tiesiog turėjome savo viziją, žinojome, kaip norime, kad atrodytų namai. Po truputį taip ir kūrėme juos“, – šypteli pašnekovė.

„Dar ne viskas užbaigta. Trūksta dar šiek tiek detalių, tačiau turime jau visus svarbiausius dalykus. Liko tik malonios smulkmenos. Manau, kad jau už mėnesio galėsime džiaugtis pilnu rezultatu, kai viskas bus sutvarkyta“, – pasakoja Greta.

Žinoma moteris atskleidė, kad jos šeimos namai įrengti remiantis pora

„Labiausiai norėjome pasidaryti šviesius namus. Esame gyvenę ir tamsesnėse spalvose, tad truputėlį tai pabodo ir norėjosi kitko. Pasidarėme visur šviesias, baltas sienas, o spalvas ir nuotaiką skirtinguose kambariuose kūrėme bei puošėme interjero detalėmis, baldais. Laikėmės šios taisyklės“, – atvirauja ji.

„Dar vienas dalykas, kuris man pasirodė labai svarbus, įrenginėjant namus, tai jų neapkrovimas daiktais, detalėmis. Labai nesinorėjo, kad namai nuo to apsunktų, dėl to stengėmės juos kurti gana erdviai“, – pridūrė pašnekovė.

Greta taip pat pasidžiaugė, kad karantino metu, kai atsirado daugiau laisvo laiko su šeima, visi jie galėjo pasidžiaugti ir sukurtu namų jaukumu.

„Dabar išgyvename labai smagų laikotarpį“, – pasidžiaugė G. Lebedeva-Kazakevič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)