Socialiniuose tinkluose aktyvi K. Meschino trečiadienio vakarą pasidalino vaizdo įrašu, kuriame mergina papasakojo apie visus savo automobilio privalumus. Ji ne kartą pabrėžė, kad atsisveikinti su šia transporto priemone, kurią Karolina net apdainavo vienoje dainoje, jai yra iš tiesų sunku.

„Atėjo laikas, kai tiesiog privalau tai padaryti. Taip, aš parduodu savo mašiną. Visiškai to nenoriu, bet ne už kalnų bus kūdikis, o su vežimėliu aš į ją netilpsiu. Atėjo laikas, kai reikia ją parduoti, kad ir kaip yra skaudu. Jaučiu verksiu, kai atiduosiu raktelius ir teks atsisveikinti“, – neslėpė socialinių tinklų žvaigždė.


„Mini Cooper“ įsigytas 2017 metais iš automobilių salono. Vienas iš jo privalumų – automatiškai nuleidžiamas stogas. Be to, automobilis yra sportinio tipo su automatine pavarų dėže ir neseniai atlikta technine apžiūra.

K. Meschino savo paskyroje pažymi, kad visi susidomėjusieji kreiptis turėtų ne į ją, o į įraše nurodytą asmenį.

„O kai reikės atsisveikinti su mašina, aš atvyksiu asmeniškai ir įteiksiu raktelius. Galėsime paverkti kartu – kas iš laimės, o kas iš liūdesio“, – šiltai pasakojo bene daugiausiai sekėjų instagrame šalyje turinti influencerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)