„Turiu agentūrą Vokietijoje, o „Deichmann“ tinklas ieškojo veido šio sezono kolekcijai. Mane jie atsirinko per mano vokišką agentūrą“, – naujienų portalui sakė abiturientė.

Kaip kalbėjo U. Bražionytė, grožio ir mados srityje konkurencija yra labai didelė, nes modeliais dirbančių merginų yra labai daug. „Jau nekalbant apie visą pasaulį, vien Europoje jų yra labai daug. Gauti tokį pakankamai neblogą darbą iš tiesų yra sunkoka“, – pasakojo ji.

Kuo sužavėjai kompanijos atstovus? „Turiu porą nuotraukų savo nuotraukų albume, kurios yra gana žaismingos, su įdomiomis veido išraiškomis. Tai dažnai klientus sužavi ir jie yra linkę pasirinkti merginą, kuri nėra vienoda visose nuotraukose, o turi kažką išskirtinesnio“,– kalbėjo vilnietė.

Nors tokie pasiūlymai atrodo lyg aukso puodas, tačiau Ugnė teigia, kad turtų taip lengvai nesukaupsi: „Mėnesį, manau už tiek, išgyvenčiau. Nėra milijonas. Bet man, kaip aštuoniolikmetei moksleivei, tai labai geras uždarbis.

Mergina sako tapusi žinomo prekinio ženklo veidu jokiais įsipareigojimais suvaržyta nebuvo.

Prieš 2,5 metų modeliu tapusi U. Bražionytė paklausta apie ateitie planus pasakojo, kad po vidurinės mokyklos ketina pasilikti metus kelionėms, darbui ir bandysianti atrasti sritį, kuri ją domintų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)