- Ar daug sveikinimų jau girdėjai po konkurso „Mis Lietuva 2014“ ir kuris labiausiai įstrigo į širdį? O gal buvo ir nenuoširdžių sveikinimų?

- Taip, mane sveikino draugai, pažįstami ir nepažįstami žmonės, gatvėje man šypsosi. Mane pačią tai verčia šypsotis. Maloniausia buvo sulaukti sveikinimų iš ankstesnių metų konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtojų. Jos džiaugėsi mano pergale ir linkėjo sėkmės. Kai buvau maža mergaitė, net rinkdavau iškarpas su kai kurių gražuolių nuotraukomis ir interviu, svajodavau kada nors tapti tokia, o štai dabar jos mane sveikina (šypsosi).
Agnė Kavaliauskaitė "Mis Lietuva" 2014

- Ar vaikystėje buvai ta mergaitė, kuri visuomet svajojo nešioti karūną ir būti princesė?

- Vaikystėje laipiodavau po medžius, šokinėdavau ant tinklų ir iki princesės tiaros man buvo toli. Nors artimi žmonės mane vadindavo mažąja princese, niekada to nesureikšmindavau. Vaikystėje labiau buvo kalama į galvą, kad jei nesimokysiu matematikos, gyvenime bus sunku, nes negalėsiu baigti rimtų mokslų. Vis dėlto nemanau, kad visos mokyklos tiesos veikia realiame gyvenime.

- Draugauji su projekto „ŠarkA“ nariu Tomu Legenzovu, esi žinomo vaikino mergina. Ar Tavęs negąsdina viešumas ir tai, kad gyvenimas nuo šiol bus stebimas taip, kaip ir jo?

- Galbūt būtent dėl to, kad mačiau draugo patirtį viešajame gyvenime, man dabar kur kas lengviau su tuo susidoroti. Nejaučiu didelio šoko dėl užplūdusio dėmesio. Stengiuosi viską priimti ramiai ir daryti tai, kas man atrodo svarbiausia.
Tomas Legenzovas ir Agnė Kavaliauskaitė

- Kiekviena tituluota gražuolė turi savo tikslą. Kokius darbus stengsiesi nuveikti iki kitų metų konkurso „Mis Lietuva“?

- Šiuo metu ieškau rėmėjų, kurie padėtų pasirengti tinkamai atstovauti savo šaliai konkurse „Mis pasaulis“. Tai konkursas, kurį stebi daugiau nei milijardas žiūrovų iš įvairiausių šalių.

Apie kitus tikslus pradėsiu galvoti po šio konkurso. Viskas mano mintyse dėliojasi ir auga. Noriu tobulėti.

- Ar yra kūno dalis, kurios gėdijiesi?

- Nieko nesigėdiju, bet ir tobulų juk nebūna.

- Ar įsiamžintum fotosesijoje nuoga?

- Neturiu tokio noro.

- Ar galėtum įvardyti Tau gražiausią visų laikų „Mis Lietuvą“? 

 - Man ne tik gražiausia, bet ir įspūdingą kelią sugebėjusi nueiti „Mis Lietuva“ yra Jurgita Jurkutė-Širvaitė.