„Tai buvo mano pirmoji patirtis su ginklu ir šaudymu. Benediktas Vanagas, ne kaip lenktynininkas, o kaip šaulys, sakė, kad esu puiki kandidatė į Šaulių sąjungą ir pridūrė, jog esu fatališka moteris, gebanti ypatingai susikaupti“, – po išskirtinos patirties Delfi džiaugsmo neslėpė pašnekovė.

Goda pasakoja, kad šaudykloje ją apėmė baimės jausmas, tačiau netrukus jį pakeitė adrenalinas.

„Laikant didesnį ginklą, kuris panašus į automatą, tikrai buvo nedrąsu. Bijojau iš pradžių su juo šaudyti, kadangi garsas labai didelis ir nemalonus. Tai tikrai ne moteriški reikalai. O laikant mažesnį ginklą, vadinamąjį pistoletą, man jau norėjosi pabandyti šauti ir, pasirodo, esu taikli. Sakoma, kad naujokams sekasi, bet kai paėmiau ir tą rimtesnį ginklą – iš jo lygiai taip pat pataikiau į centrinį rutuliuką taikinyje. Nedrįsau taikyti į galvą, ten buvę vyrai juokavo, kad esu tipiška moteris, nes taikau tiesiai į širdį“, – nusijuokė G. Alijeva.


Nekasdienę patirtį dainininkė išbandė savo vedamoje pažintinėje televizijos laidoje „Pagaliau savaitgalis“ – epizodą, kuriame svečiavosi ralio lenktynininkas, žiūrovai išvys jau netrukus.

„Tai buvo tikrai smagi pramoga. Benediktas yra Šaulių sąjungos narys, jis labai patriotiškas, pilietiškas, turintis stiprias vertybes žmogus. Pažinau jį kaip kitą asmenybę, buvau sužavėta, kadangi laidoje B. Vanagą man pavyks parodyti truputėlį kitaip. Mūsų interviu buvo absoliučiai kitoks, nei yra įprasta apie jį skaityti laikraščiuose. Džiaugiuosi, kad teko iš arčiau pažinti tokį žmogų“, – sako ji.

Nors pirmoji akistata su ginklais Godai suteikė teigiamų pojūčių, realybėje, net jei ir turėtų ginklą savigynai, ji vengtų konfrontacijos.

„B. Vanagas gerai pasakė, kad geriau ginklo niekada nereikėtų panaudoti. Faktas, kad gerai yra mokėti su juo elgtis, tačiau idealu, jei juo nereiktų iššauti“, – pabrėžia moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)