„Ši savaitė buvo viena įspūdingiausių mano gyvenime. O dabar laikas kraut lagaminą ir keliaut toliau”, – dar būdama Maldyvuose apie artimiausius planus sekėjus intrigavo Goda.

Visai netrukus ji instagrame pasidalino ir kitu kadru, kuriame išdavė savo antrosios atostogų dalies vietą ir pažymėjo Šri Lanką. Moteris instagrame kasdien dalinasi savo atostogų emocijomis, išgyvenimais ir potyriais. Goda neslėpė, kad Šri Lankoje jai labai patinka, vaizdai čia – užburiantys.

Šioje kelionėje, pasak Godos, netrūksta ne tik poilsio, bet ir veiksmo. Šri Lankoje išsipildė ir sena dainininkės svajonė – pabūti džiunglėse apsuptyje laukinių gyvūnų.

„Visada svajojau pabūti džiunglėse, tarp laukinių gyvūnų ir gamtos, kiekvieną savaitgalį žiūrėdavau National Geographic ir įsivaizdavau save ten“, – tikino G. Alijeva, pirmadienį išsiruošusi į safarį.

Godos Alijevos akimirkos Šri Lankoje:

Kiek anksčiau keliais kadrais iš Maldyvų su Delfi pasidalinusi Goda savo nuotykiais bei poilsiu dalinosi ir instagrame. Pasak atlikėjos, čia tikrai buvo ką veikti – dienomis jos laukė ramus poilsis su knyga, laikas paplūdimyje, pasimėgavimas gamta. Taip pat Goda išbandė paviršinį nardymą, teko paplaukioti ir su rykliais.

„Vakar maitinau žuvytes – sega kaip uodai“, – pasakojo G. Alijeva, rodydama mažą randelį ant rankos.

Pasakiškai vaizdais besidalinanti G. Alijeva, regis, rojumi vadinamuose Maldyvuose jautėsi puikiai, o į atostogautojos vaidmenį įsijautė vos atvykusi. Vakarais atlikėja mėgavosi paplūdimio linksmybėmis, ragauja skanų maistą.

„Kai žinai, kad gali atsipalaiduoti ir mėgautis vasara“, – tikino ji instagramo sekėjams, šokdama pagal populiarią dainą.

„Dienos skrieja nenumaldomai greitai, emocijos sukasi ir atrodo nespėju atsigaut po vieno gamtos stebuklo, o už kampo laukia kitas... Žodžiais nenupasakojama, kaip čia viskas gražu, poilsis kūnui ir sielai. Kažkur toli, ten, kur amžina vasara, jūra, smėlis ir tik tu pats su savim ir sau. Esu dėkinga už kiekvieną sekundę gyvenimo”, – rašė Goda.

Daugiau kadrų iš G. Alijevos atostogų Maldyvuose galite pamatyti fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)