Socialiniuose tinkluose įprastai muzikos kūrybiniu procesu besidalindavusi GJan pastaruoju metu tūkstančius sekėjų nustebindavo nuotraukomis ir iš kitos meno srities – keramikos.


Dainininkė jau kelerius metus krimto keramikos studijas – tą puikiai įrodo ir jos nuotraukos, kuriose įamžinta įspūdinga skulptūra. Tai – baigiamasis GJan studijų darbas.

Tokį meno kūrinį išvydę internautai neslėpė susižavėjimo, komentaruose atsirado net norinčiųjų jį įsigyti.


Daug pastangų į keramikos studijas įdėjusi GJan galiausiai mėgavosi saldžiais mokslo vaisiais – ji jau atsiėmė diplomą dailės akademijoje.

Ypatingą dieną ji savo oficialiame atlikėjos puslapyje feisbuke pasidalino triumfuojančia akimirka ir pridūrė, kad šiuo baigtu etapu ji išties džiaugiasi.

O džiaugtis tikrai yra kuo, kadangi GJan studijų metu susidūrė su ne vienu iššūkiu. Pasirodo, akademiją atlikėja galėjo baigti ir anksčiau, tačiau pirmoji baigiamojo darbo versija netikėtai sugriuvo.

„Aš buvau nulipdžiusi beveik tokią pat skulptūrą. Nulipdžiau ir, matyt, palikau per drėgną, o valytoja pajudino turėklą, ant kurio jis buvo, ir šis visas nukrito. Tada supratau, kad nespėsiu apsiginti ir prašiau akademinių atostogų, o netrukus prasidėjo ir pandemija“, – Justino Jankevičiaus laidoje „Nesiaukite“ šia tema kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)