„Kaip kartais būna. Važiuoja girta moteris, atsitrenkia į sieną, išlipa iš mašinos, pabėga ir mašinoje palieka savo šunį. Laukiame policijos. Automobilis paliktas viduryje gatvės, o vargšas šuo niekam nereikalingas“, – filmuodamas gatvėje paliktą „Mercedes“ situaciją nupasakojo Paulius.

Netrukus paaiškėjo, kad automobilyje liko ne vienas, o du keturkojai.

„Ačiū Dievui, kad nenukentėjo jokie žmonės. O šeimininkė būtų pabėgusi iš įvykio vietos, jeigu ne mano kaimynas, į kurį ji irgi vos neatsitrenkė. Jis išlipęs suprato, kad ji yra neblaivi ir ėjo paskui.

Nuėjo jie ganėtinai toli į mišką, paskui telefonu susisiekėme su policija ir nurodėme, kurioje ji vietoje“, – pasakojo P. Morkūnas.

Paulius Morkūnas

Patikrinus moters blaivumą alkotesteriu, nustatytas vidutinis girtumas – 2,18 prom.

„Niekas nenukentėjo ir tai yra svarbiausia. Tačiau galėjo nutikti ir didelė nelaimė, kadangi tai yra šaligatvis, kur vaikšto žmonės“, – kalbėjo veterinaras.

Netikėtu sprendimu žinomą vyrą nustebino šalia automobilyje sėdėję apsaugos pareigūnai, kurie į šį įvykį nesureagavo ir pirmieji nekvietė policijos.

„Nepamirškite, kad nesuteikdami pagalbos ir neribodami tokių žmonių mes paliekame galimybę tokiems asmenims sukelti nelaimę, kurioje, neduok Dieve, galėtų nukentėti ir mūsų artimieji“, – būti pilietiškiems paragino P. Morkūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)