Gintarė sako besivilianti, kad pavyko sugriauti mitą, jog norint spindėti, privalu išleisti tūkstančius brangiems drabužiams ir grožio specialistams.

Naujienų portalo DELFI paklausta, kodėl nusprendė paeksperimentuoti ir ryžosi vilkėti ne itin brangią suknelę, G. Gurevičiūtė pasakojo, kad turėjo nedaug laiko pasiruošti renginiui po kelionės su širdies draugu kalnuose.

„Tiesiog 4 ryto grįžome iš kalnų. Visuomet paskutinę minutę viską galvoju, dažniausiai draugai dizaineriai papuošia. O šią suknelę nusipirkau prieš metus internete. Galvojau, gal kada nors prireiks. Ir prireikė“, - DELFI apie raudonojo kilimo suknelės pasirinkimą pasakojo G. Gurevičiūtė.

„Kol visos dalinasi, kokio dizainerio suknelėmis pasipuošė vakar, aš prisipažinsiu, kad už savąją sumokėjau vos 30 eurų. Makiažą iš šukuoseną pasidariau per kiek daugiau nei valandą pati. Tikiuosi, pavyko sugriauti mitą, kad norint spindėti, privalai išleisti tūkstančius brangiems drabužiams ir grožio meistrams. Moterys, spindėkime pasitikėjimu savimi, išmintimi ir ramybe. Mes puoškime drabužius, o ne jie mus!“, - apie raudonojo kilimo įvaizdį socialiniuose tinkluose atviravo G. Gurevičiūtė.

Renginyje „Žmonės 2018“ pasirodė daugybė išsipuošusių damų:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)