Populiariojo naktinio klubo svečiai į vakarėlį rinkosi likus daugiau nei porai valandų iki vidurnakčio, tačiau „69 danguje“ ir FU pasirodymo pradėti neskubėjo. Šeštąjį gimtadienį švenčiančios atlikėjos scenoje pasirodė vilkėdamos iki šiol dar nematytas trumpas tamsias ir tviskančias sukneles.

Kaip DELFI pasakojo merginų grupės narė Ingrida Martinkėnaitė, atlikėjos jau seniai svarstė įsigyti panašaus modelio suknelių, tačiau savo idėjas įgyvendinti ryžosi visai neseniai. Esą ne taip svarbu buvo medžiaga ir faktūra. Neva pats svarbiausias dalykas – kad kiekviena scenoje jaustųsi laisvai.

Nijolė Pareigytė, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė, Goda Alijeva

„Norėjome pasisiūti blizgias laisvas sukneles, kurios scenoje nevaržytų mūsų judesių. Seniai tokių norėjome, todėl nusprendėme jas vilkėti gimtadieninio koncerto proga. Suknelės blizgios, atviros, kūnas gali jaustis laisvai“, - kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Naktinio klubo neaplenkė ir geriausieji „69 danguje“ draugai. Daugelis susirinkusiųjų painiojosi, mat iš pradžių kvietimai išsiųsti į septintąjį grupės gimtadienį, tačiau savaitės pabaigoje informacija buvo patikslinta. Išaiškėjo, kad populiarios dainininkės, skaičiuodamos grupės amžių, suklydo. Vis dėlto „69 danguje“ – šešeri.

„Supainiojom savo gimtadienį. Ilgai skaičiavom pagal vestuves, mokslus, vaikų gimimus, bet vis dėlto suskaičiavom, kad šiemet sueina šešeri, o ne septyneri, kaip iš pradžių manėme. Tikrai visos galvojom, kad būsim sulaukusios septynerių. Pasirodo, ne tokios mes dar ir senos“, - šypsojosi I. Martinkėnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją