Nors Ingos sekėjų jau seniai nestebina išskirtiniai moters fotosesijų kadrai, ši nuotrauka kitokia – po ja pasipylė ne tik susižavėjimo kupini komentarai, bet ir Aivarui skirti sveikinimai.

„Happy birthday, my love“, – rašė Inga.

Karantino taisyklių uoliai besilaikanti Stumbrų šeima jau ne pirmąjį gimtadienį priversta švęsti namuose. Inga „Delfi“ sako, kad Aivaro šventė – ne išimtis.

„Kadangi vis dar galioja karantino ribojimai, privalome elgtis atsakingai. Bandysime nustebinti Aivarą ir surengti šventę namuose, šeimos rate“, – tikina žinoma moteris.

Nors vieną dovaną – patrauklią savo pačios nuotrauką ir viešą sveikinimą – ji jau padovanojo, verslininkė teigia, kad grįžęs iš darbo vyras sulauks ir kitų staigmenų.

„Aivarui palinkėčiau svarbiausio dalyko – sveikatos, kad ir kaip galbūt banaliai tai skambėtų.Taip pat stiprybės ir jėgų siekiant užsibrėžtus tikslus. Mano vyras turi labai daug ambicijų“, – neslepia I. Stumbrienė.

Inga ir Aivaras Stumbrai skaičiuoja jau 17-tus santuokos metus. Nepaisant to, pora puikiai sutaria, jų santykiai – pavydėtini. Paklausta, kaip pavyksta išlaikyti gerus tarpusavio santykius, Inga atskleidžia svarbiausius dalykus.

„Visų pirma turi būti meilė ir pagarba vienas kitam. Taip pat aš mėgstu stebinti – ne tik vyrą, bet ir aplinkinius. Na, sako, kad su manimi niekada nebūna liūdna. Niekada nežinia, ką dar galiu prigalvoti“, – paslaptingai šypteli moteris.

Ingos ir Aivaro Stumbrų gyvenimo akimirkas galite pamatyti fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (541)