Pasveikinti su gimtadieniu mamos atvyko jos dukterys, o bičiuliai dovanas ir gėles įteikė greitai prasukdami pro jubialiatės namus.

„Man viskas gerai – sėdžiu jaukiuose namuose, bendrauju su dukterimis. Liūdinti gali ne tik karantinas, bet ir pilkas dangus, kuris dar ilgai nepakeis spalvos. Bet man neliūdna. Matyt, esu susikūrusi labai šiltą vidinę atmosferą. Mano dukros, tėtis, brolis, kiti artimieji ir bičiuliai – kompanija, kuri palaiko šilumą mano emociniame klimate. Be to, ir vizualiai stengiuosi gelbėtis nuo pilkėjančių gamtos spalvų. Matau, kad paskutiniai geltoni lapai krenta ir tuoj be jų vaizdas išvis bus ne kažką. Tad namuose visad kūrenu židinį, kuris man labai patinka, užsidegu žvakių. Šviesos kuria itin jaukią atmosferą“, – „Delfi“ sakė Rosita.

Paklausta, kaip reaguoja į faktą, kad koronaviruso pandemija labai sparčiai įsisuko į pramogų pasaulį ir ligos atvejų kasdien vis daugiau ir daugiau, moteris neslepia – puikiai suvokdama situacijos sudėtingumą, saugo savo sveikatą.

„Gal anksčiau to ir nebūdavo, tačiau aš jau bent dešimtmetį stengiuosi savęs klausytis, jaučiu save. Žinau, kad serga labai daug žmonių. Jeigu karantino sąlygos griežtės, planuoju susikrauti lagaminus ir kuriam laikui apsistoti sodyboje. Norisi būti atokiau visko. Mokiniams pamokas vesiu nuotoliniu būdu, susikursiu ten jaukią atmosferą.

Aš dar ne visai pakliūnu į rizikos grupę, tačiau, jeigu mane tai pasiektų, neaišku, kaip sureaguotų mano organizmas ir kas lauktų toliau. Tad laikausi visų reikalavimų ir tikiu, kad jie veikia. Geri filmai, knygos ir kūryba – ir vienišumo kaip nebūta“, – pozityviai kalbėjo moteris.

Vis dėlto, jei situacija pasaulyje būtų tokia, kaip prieš metus, jubiliatė neatsisakytų kelionės į šiltus kraštus. „Labai pasiilgau kelionių. Kartais žiūrinėju senas nuotraukas ir suprantu, kokie mums reikalingi tie saulės bučiniai. Bet nieko baisaus, be kelionių yra ir daug kitų svarbių dalykų, kuriuos mes išbarstome tokio įvairaus ir sudėtingo gyvenimo dėka. Tad šiuo metu save vėl surinkti iš gabalėlių – nėra taip blogai“, – svarsto pašnekovė.

Nors į tai, kad verslai susiduria su problemomis, o žmonės netenka darbo vietų reaguoja jautriai, Rosita neslepia susikūrusi finansinį gerbūvį, leidžiantį nerimą dėl finansų palikti nuošaly. Itin populiari vokalo trenerė turi nemažai pedagoginės veiklos, dirba televizijos projektuose. Tad atitrūkimas nuo koncertinės veiklos jai didžiulio streso nesukelia.

„Gyvenimo eigoje susikūriau imunitetą. Visada žinojau, kad Lietuvoje norint turėti bent minimalų gerbūvį, reikia pasistengti. Man visiškai nieko naujo, kad reikia susiimti. Mūsų šalyje dainininkams apskritai yra sunku. O ką jau kalbėti apie tokią karjerą visą gyvenimą. Taip kad aš visada esu pasiruošimo būsenoje“, – „Delfi“ sakė R. Čivilytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)