Kultūrizmo čempionas Maris aplenkė antrąją vietą užėmusią Estijos armijos karininkę - Siiri. Tuo tarpu trečiosios vietos laimėtojas lietuvis Linas užtarėjų susirado mažiausiai - ir tarp Lietuvos, ir tarp Estijos žiūrovų, jis surinko daugiausiai neigiamų įvertinimų - po 4 balus.

Latviai jau saloje uždirbusį 2 balus "prieš" Liną įvertino vidutiniškai - taip pat 2 balais.

Ir Estijoje, Ir Latvijoje dauguma skambinusiųjų TV3 žiūrovų daugiausiai simpatijų skyrė būtent savo šalių atstovams. Tuo tarpu Lietuvoje Linas buvo įvertintas maksimumu neigiamų balų. Lino neišgelbėjo ir tai, kad lietuviai robinzonai - Ieva, Vidmantas ir Vaida - finalo metu balsavo prieš Siiri. Lietuvių komanda tvirtino nesitarusi, ką išbalsuoti.

TV3 studija Latvijoje sulaukė 162 798 skambučių.

Pirmadienį 15 val. DELFI pokalbių kambaryje svečiuosis "Robinzonų" finalistas lietuvis Linas - ateikite ir patys užduokite jam klausimų.

Paklaustas, ką darys su laimėtu prizu (50.000 Lt), Maris sakė, kad tai nėra tokia didelė pinigų suma, kad reikėtų galvoti, ką su ja daryti. "Už gautus pinigus ketinu dar kartą nuvažiuoti į Malaiziją, nes žaidimo metu nieko nepamačiau",- sakė vėl geros formos kultūristas Maris, kurio raumenų masė po buvimo saloje buvo akivaizdžiai sumažėjusi. Maris sakė, kad sunkiausia saloje jam buvo dykas buvimas ir laukimas. "Manau, kad labiausiai nepasisekė tam, kuris liko ketvirtas - praleisti saloje tiek laiko ir grįžti be nieko turėtų būti apmaudu", - dėstė Maris.

Tačiau estė Viive, kuri buvo "pirmoji už brūkšnio" ir paliko salą kaip tik prieš patį finalą "Robinzonų" finalinio metu neatrodė nusiminusi. Priešingai, neatpažįstamai sulysusi ir pagražėjusi Viive džiaugsmingai bendravo su kitais robinzonais ir buvo puikaus ūpo.

To negalima pasakyti apie lietuvių komandą, kuri ilgai neprisidėjo prie viso linksmai nesišnekučiuojančių ir fotografams pozuojančių robinzonų būrelio. Vidmantui buvo sunku nuslėpti savo apmaudą ir vakaro metu jis dažniausiai leido laiką atskirai nuo visos robinzonų kompanijos arba bendravo tik su lietuvių komanda. Švytėjo vienintelė robinzonė Ieva, kuri mielai pozavo fotografams ir vakarėlio metu netgi keletą kartų persirengė.

Į "Robinzonų" finalą atvyko ir dvi pernai metų robinzonės - žaidimo nugalėtoja latvė Zanė ir finale jai pralaimėjusi lietuvaitė Monika. Pastaroji vakarėlio metu leido laiką artimoje "Robinzonų" projekto režisieriaus Vyginto Prebergo draugijoje. Tai ne pirmas kartas, kai žavioji Monika ir Vygintas matomi kartu viešumoje.

Lietuviai Robinzonai vakarėlyje Rygos studijoje "Hakizaka" nelėbavo, tik ramiai šnekučiavosi. Bet "Robinzonų" laidos vedėjas Vytautas Kernagis ir jo kolega Emilis Rutikas nesikuklino ir linksmai šėldami bei krėsdami pokštus šventė projekto pabaigą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)