Geriausią pirkinį S. Saikauskaitė įsigijo ne pati

Charizmatiškoji šokėja Sandra Saikauskaitė šią vasarą leido važinėdamasi Vilniaus gatvėmis, tačiau naujoji jos transporto priemonė toli gražu nebuvo keturratė. Choreografę buvo galima išvysti važinėjantis vyro dovanotu paspirtuku.

„Birželį buvusio mano gimtadienio proga vyras man padovanojo paspirtuką. Tai yra viena geriausių dovanų ir pirkinių, o vasarą – ir puiki transporto priemonė. Retai kada su juo skiriuosi ir jau spėjau guolį pakeisti“, – juokėsi žinoma moteris.

Prieš kurį laiką Sandra užsiminė vyrui apie tai, kad norėtų paspirtuko, todėl šis pirkinys jos labai nenustebino. Tačiau dabar ji jau svajoja apie elektrinį paspirtuką ilgesnėms distancijoms. „Nukristi nuo jo dar nespėjau, bet keletas ekstremalių situacijų jau buvo. Tik lengvai nusibrozdinau kelius. Taisyklėse buvo rašyta, kad per lietų jais negalima važinėtis, bet aš jau ne kartą šią taisyklę sulaužiau“.

Profesionalią kamerą įsigijęs L. Pobedonoscevas atrado ir naują hobį

Šią vasarą aktorius ir keliautojas Leonardas Pobedonoscevas įsigijo naujausio modelio profesionalią „GoPro“ kamerą. Įspūdingų kelionių įspūdžius norėdamas užfiksuoti vyras taip atrado ir naują hobį.

Leonardas Pobedonoscevas

„Kaip tik keliaujant po Aziją svajojau išmokti montuoti. Per visą šį laiką nesugebėjau to išmokti, nors turėjau ir mokomosios medžiagos, ir kompiuteris buvo šalia. Tiesiog neprisiverčiau, bet Balyje kažkas šiemet įvyko ir supratau, kad jau laikas. Tad įsigijau profesionalią kamerą ir pradėjęs filmuoti savo dviejų mėnesių įspūdžius, ėmiausi ir montavimo“, – pasakojo žinomas aktorius.

L. Pobedonoscevas spėja, jog jei nebūtų įsigijęs šios kameros, turbūt dar ilgai nesiimtų filmavimo ir montavimo. „Turbūt dar ilgai tingėčiau to imtis, o dabar reikėjo pateisinti ir investiciją. Kamera išptovokuoja veikti. Antraip, tai tėra laiko gaišinas“.

Fotosesijai pripučiamą vandens žaislą įsigijusi R. Labutytė ieško jau antro tokio

Daug darbo reikalais keliaujantis modelis Radvilė Labutytė vasarą džiaugėsi ir tropiniais karščiais, todėl įsigijusi pripučiamą vandens žaislą ji tikrai nenusivylė.

„Tai tikrai yra mano sėkmingiausias šios vasaros pirkinys. Plaukiojau su juo tiek Maldyvuose, tiek Lietuvoje. Tai tikrai suteikia džiaugsmo visiems. Įsigijau jį dar būdama Tailande, nes norėjau paįvairinti maudymosi kostiumėlių „Provocateur“ fotosesiją, bet viskas pasisuko link to, kad tiesiog jis tapo nepamainomu mano kelionėse“, – įspūdžiais dalijosi Radvilė.

Jau už keletos savaičių ji skris į Stambulą, kur ieškos flamingo formos pripučiamo žaislo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)