Kalbinta moteris pasakojo, kad implantus įsidėjo prieš septynerius metus. Tuo metu ji norėjo didesnės krūtinės. Visgi laikui bėgant G. Žemaitė suprato, kad dydis nėra svarbiausias kriterijus.

„Jaučiau, kad ji man per didelė, trukdė ir tiesiog lyg pridėjo svorio. Yra draugių, kurios įsidėjo, bet jos taip neatrodė, o aš įsidėjus 305 mililitrų implantus atrodžiau stambesnė. Man norėjosi natūralios krūtinės. Tokios, kokią turėjau anksčiau – B dydžio“, – kalbėjo žinoma moteris.

Priėmusi sprendimą moteris antradienį ryžosi ilgai lauktai operacijai. Ji pasakojo, kad po jos jautėsi puikiai. Svarstė, kad tam padėjo nusiteikimas, nes sumažinti krūtinę norėjo jau ilgą laiką.

„Aš labai laukiau ir galvojau atlikti prieš metus, kai man buvo daroma pilvo plastika. Jau tada turėjau omeny, kad gal daryti viską kartu. Bet paaiškėjo, kad gijimas būtų sudėtingas, o šalia buvo ir kitų iššūkių – pavyzdžiui, Nikolas buvo mažesnis.

Taigi nusprendžiau tai padaryti po metų. Viskas buvo apgalvota ir priimta seniai. Ir aš tikrai nesu prieš implantus, man nebuvo jokių negalavimų, susijusių su jais. Jie buvo gražiai įdėti. Be to, nebuvo lengva ir dėl chirurgų, kurie apžiūrėję krūtinę rekomendavo nieko nedaryti ir palikti. Anot jų, ji labai graži. Bet man pačiai ji buvo per didelė“, – Delfi komentavo G. Žemaitė.

Gerda Žemaitė

Laidų vedėja pabrėžė, kad prie sprendimo prisidėjo ir pasikeitęs mąstymas. Pastaraisiais metais natūralios krūtinės jai tapo net gražesnės.

„Moteriškumas nepriklauso nuo krūtinės dydžio. Kad ir kur eitum, visur matai tik mažas, gražias krūtines. Jei kas nors grąžintų laiką atgal, prieš septynerius metus patarčiau sau to nedaryti. Turėjau gražią, nepakritusią, tikrai standžią krūtinę. Apie kokią ir svajojau. Bet gyveni ir mokaisi. Požiūris su amžiumi keičiasi į daugelį dalykų“, – pabrėžė ji.

Moters negąsdina ir po operacijos atsiradę randai. Ji tikina jų nebijanti. Be to, vis dar jaučia dėkingumą ne tik sėkmingai implantus išėmusiai gydytojai Ingai Guogienei, bet ir juos prieš septynerius metus įdėjusiam Tautrimui Aštrauskui.

G. Žemaitė patarė visoms moterims, norinčioms, bet abejojančioms, atlikti šią operaciją. Ir nors procesas trunka ilgai, kaip pasakojo pati laidų vedėja, rezultatai nudžiugins.

„Jei jauti kompleksą, po maitinimo krūtinė prarado formą, nutįso, be abejo, siūlyčiau. Nesu prieš implantus, ir pati operacija daug trumpesnė. Ji nesudėtinga, bet reikia nepamiršti, kad juos išimti prireiks laiko. Užtruks apie tris valandas. Tai sudėtingiau, nei tiesiog įdėti. O juos anksčiau ar vėliau vis tiek reikės keisti arba išimti“, – Delfi patikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)