Pirmadienį žinoma moteris su sekėjais socialinėje erdvėje pasidalijo keliais nuotraukų koliažais, kuriuose – akivaizdūs jos išvaizdos pokyčiai.

„Labai dažnai sulaukiu klausimų, kodėl dariausi nosies operaciją ir ar man to reikėjo. Daug kas sako neva ta nosis buvo graži. Šitą kompleksą turėjau nuo vaikystės. Negalėdavau žiūrėti į profiliu darytas savo nuotraukas. Tad įkeliu keletą fotografijų „prieš ir po“. Pakomentuokit, kaip jums atrodo – reikėjo man tos operacijos ar ne?“ – klausė Gerda.

Komentatoriai neslėpė, kad šiandien „TV Pagalbos“ žvaigždė atrodo išties dailiau.

„Tikrai neatrodė labai blogai prieš operaciją, bet po jos atrodo tikrai geriau. Veidas atrodo visai kitaip, labai gražiai“, „Aišku, reikėjo. Juk pati žinai tai. Dabar jautiesi daug geriau, dėl to ir buvo verta“, „Žinoma, reikėjo, dabar dar gražesnė visam gyvenimui“, – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po G. Žemaitės nuotraukomis.


Nosis Gerdai buvo koreguota dukart. Pirmą kartą buvo nutarta atlikti tik nosies galiuko korekciją. Tačiau praėjus šiek tiek laiko ši veido dalis buvo vėl patobulinta.

Žinomą moterį operavęs chirurgas Tautrimas Aštrauskas sakė, kad galutinis estetinis rezultatas matomas tik pasibaigus gijimui, tačiau formos pokyčiai matomi praktiškai iš karto po operacijos. Nosies formavimosi ir korekcijos procesas po plastinės operacijos trunka apie pusę metų, kartais iki vienerių metų.

„Po metų supratau, kad rezultatas mane nelabai tenkina. Tad nusprendėme daryti pilną rinoplastiką“, – „Delfi“ pirmadienį sakė Gerda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)