„Ko gero, geriausio brokerio patarimai“, – toks prierašas puikuojasi prie M. Katlerio nuotraukos, paskelbtos vienoje nekilnojamojo turto įmonės feisbuko paskyroje.

Taip, nuotraukoje – tas pats aštrialiežuvis M. Katleris, iš kurio lūpų sklinda įvairiausi, net ir patys nepadoriausi juokeliai, tik, štai, šįkart vilkintis solidų kostiumą ir nutaisęs mąslų žvilgsnį į tolį.

Ką gi jo nuotrauka veikia nekilnojamojo turto įmonės paskyroje? Galbūt humoristas ėmė ir... pakeitė profesiją?

„Tai – reklaminė kampanija. Įmonė sukūrė iš manęs personažą – „geriausią Lietuvos nekilnojamojo turto brokerį“ ir dabar parodysime Lietuvai, kaip jis gerai gyvena“, – juokėsi M. Katleris.
M. Katleris

Humoristas patikino pats noriai prisidedantis prie idėjos plėtojimo ir vaizdo įrašų kūrimo, kurių žvaigžde pats ir tapo.

„Bandome padaryti kokybiškas internetines reklamas su nemažu biudžetu. Tikiuosi, kad žmonėms patiks“, – sakė M. Katleris.

Humoristas šmaikštauja, kad jei jau nepasiseks su stand-up pasirodymais „#ManTaiVienodai“, kuriuos humoristas šiuo metu rengia su savo kolega Mantu Stonkumi, tai galbūt ir teks keisti profesiją.

„Jei nepasiseks su pasirodymais, gal ir pereisiu brokeriu dirbti. Pažinčių jau turiu“, – juokėsi M. Katleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)