„Gal čia kaltas toks saulėtas pavasarį primenantis ruduo? O gal įsimylėjėlius ir vienišius taip nuteikia artėjančios šventės – Kalėdos ir Naujieji? – spėlioja „gelbėtojas“ Gediminas Jaunius. – Meilės santykių sprendimai – mano sritis, todėl kaskart noriai skubu į šiuos „rudeninės romantikos“ iškvietimus.”

Gelbėtojas Gediminas sako, kad meilės gelbėjimo operacijos visada būna ypatingos – atviros, nuoširdžios ir labai jautrios.

„Mane stebina ir žavi pagalbos prašančiųjų nuoširdumas. Neretai klausiu žmonių, ar nesunku kreiptis į televizijos laidą tokiais asmeniškais ir intymiais klausimais. Daugelis pripažįsta, kad nelengva, bet beveik visi sako, kad „TV pagalba“ jiems – paskutinė galimybė atnaujinti santykius arba pabaigti juos gražiai. TV eteris turi ypatingą galią – juk pasiskelbus, kad esi laisvas ar laisva, atsiranda puiki proga susirasti naują partnerį ir pradėti gyvenimą iš naujo”, – šypsosi Gediminas.

Pats „TV pagalbos“ gelbėtojas sako taip įsisukęs į kitų žmonių rudeninių meilės problemų ir džiaugsmų verpetą, kad neranda laiko savo paties meilės reikalams.

„Labai laukiu žiemos, nes man tai – meilės metas. Žiemą visada ką nors karštai įsimyliu. Tikiuosi, kad ir šiemet iškritus sniegui turėsiu daugiau laiko savo asmeniniam gyvenimui“, – svajoja viengungiškai gyvenantis gelbėtojas.

„TV pagalba“ su rudeninės romantikos istorijomis ir meilės besiilginčiu gelbėtoju Gediminu – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3!