Gerda labai nuotaikinga bei linksma. Kai pasakėme, kad ji taps pagrindiniu miške pristatomos kolekcijos akcentu ir turės „pasidabinti“ ragais, neišgirdome jokių prieštaravimų. Panaši reakcija į ragus buvo ir Eglės Straleckaitės. Deja, teturėjome tokį vieną galvos papuošalą“, - su šypsena sakė Irina.

Kūrėja pasakojo, jog šventei tinkamos vietos ieškojo kelis mėnesius. Jai reikėjo, kad miške būtų gana ilgas takelis ir sutvarkytos erdvės poilsiui.

„Nuvykau jos apžiūrėti ir supratau, kad vieta – tobula ne tik poilsiui, bet ir kolekcijos pristatymui!“, - sakė autorė. Dalį medalių ji buvo sukūrusi per pastaruosius metus, o didžiąją dalį – šią vasarą.

Moteris papuošalus kuria nuo paauglystės. Ypatingai ji mėgo įvairias sages. Jos hobis – naujam gyvenimui prikelti nebenaudojamus drabužius, smeigtukus, užtrauktukus ar kitas neįprastas detales.
Prieš trejus metus pirmą kartą ji sukūrė medalį, skirtą draugei Linai Jakimavičienei.

Ruošdamasi pristatymui autorė modelių paprašė vilkėti džinsus ir laisvalaikio batelius.

Susitikimo vietoje svečiai buvo vaišinami užkandžiais. Vėliau jiems patiektas ir karštas patiekalas – grikių košė su burokėliais.

Kadangi svečiai apie kolekcijos pristatymą nieko nežinojo, jiems didžiulį įspūdį paliko skambant grupės „Andrew Flame“ lyderio Andriaus Grybausko dainoms iš įvairių miško vietų ant takelio pasirodančios žinomos moterys, per petį persimetusios skirtingus audinius, o ant jų – sukabintus medalius, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Tik po pristatymo, mišku nukeliavę dar kelis šimtus metrų svečiai išvydo pačią įvykio kaltininkę, kuri visus modelius apdovanojo vardiniais medaliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)