Likus dviems valandoms iki renginio pradžios J. Statkevičius savo feisbuko paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje, ko gero, kolekcijos pristatymui ruošiama į Lietuvą šiandien parskridusi pasaulinio garso manekenė - Edita Vilkevičiūtė.

Tai jau 8-asis dizainerio rengiamas šou. Tiesa, šįkart J. Statkevičius surengė net du pristatymus tą patį vakarą. Didžioji dalis žinomų žmonių kvietimus gavo ir rinkosi į antrąjį kolekcijos pristatymą.

A. Jablonskytė, Ž. Grigaitis, J. Kiguolė

Naujos J. Statkevičiaus 2016 metų pavasario-vasaros kolekcijos pažiūrėti atvyko žinomi žmonės tarp kurių ir J. Statkevičiaus mama Vanda Statkevičienė, verslininkas Valdas Petreikis su Simona Paciukonyte, Žilvinas Grigaitis, Agnė Gilytė, Alkas Paltarokas, Vytenis Pauliukaitis, Daina Bosas, Austėja Jablonskytė, Kristina Kaikarienė, Meda Jonaitytė, Živilė Diawara, Dalia Ibelhauptaitė su vyru Dexteriu Fletcheriu, Agnė Jagelavičiūtė su Alfu Ivanausku ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)