Gimtadienio šventė vyko viešbučiui priklausančio restorano terasoje. Čia rinkosi kviestinė publika. Svečius pasitiko neįprasta fotosienelė, kurios autoriai – avangardinio meno meistrai Sigitas Praspaliauskas ir Dovilė Cibulskaitė. Unikalią fotosienelę jiedu kūrė iš perdirbtų medžiagų, taip pat iš nebenaudojamos viešbučio tekstilės.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

„Marriott“ jau kurį laiką pasauliniu mastu vykdo „Serve360“ programą, kurios tikslas daryti kiek įmanomą labiau teigiamą ekologinį poveikį įvairiose šio verslo srityse. Taip pat ir Lietuvoje viešbutis siekia būti tvariu verslu ir skaičiuoti ne pasiekimus, o gerus darbus.

„Šiandien pristatomos meninės instaliacijos yra skirtos priminti mums, kad sėkmingas verslas – tai pirmiausia tvarus ir socialiai atsakingas verslas“, – parodos atidarymo renginyje komentavo „Courtyard by Marriott“ prekės ženklą į Lietuvą atvedęs bendrovės „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją