„33-čia kelionės diena – esu ligoninėj. Kokį skrydį apturėjau... Skilo 4 kaulai. Skilo raktikaulis, kelio girnelė, šlaunikaulis ir mažasis pirštas. Iš tiesų nelabai pamenu, kaip viskas įvyko. Važiavau į pakalnę neblogu greičiu – apie 80 km/h. Važiavau ne kelkraščiu, o normaliu keliu. Staiga už kokio metro pamačiau metalinį ženklą – absoliučiai nieko nebespėjau padaryti. <...> Jaučiau, kad krentu, ten daug visokių akmenų, lyg užkliuvau už ženklo ir – bum. Atsimenu, pakėliau galvą į viršų – ir viskas“, – vakar paviešintame vaizdo įraše kalbėjo Paulius.


Jis „Youtube“ platformoje pasidalijo ir vaizdo įrašu tiesiai iš įvykio vietos. Matyti, kaip prie vyro prieina žmonės, jau visai netrukus, pamatę, kad padėtis sudėtinga, telefonu jie kviečia greitąją.

„Su dviračiais važiavo porelė iš Anglijos, tai jie sustojo. Jie man ir pavertėjavo – atvažiavo greitoji pagalba, nelabai kalbėjo angliškai. Dar vienam iš jų daviau kamerą, sakau, pafilmuok, jei gali. O aš gulėjau, man niekas neleido judėti. Galva – visiškai sveika, šalmas puikiai suveikė. Kaip atrodo motociklas, pats dar nemačiau, nes nebuvo galimybės – visą laiką gulėjau. Paskui mane užkėlė ant neštuvų ir – į mašiną. Motociklas išvežtas į policiją, į aikštelę, – pasakojo garsus keliautojas. – Man skilo ir raktikaulis, ir kojos kaulai, tad visiškai negaliu judėti, naudotis ramentais. Jokių operacijų nereikia, reikia mėnesį ilsėtis. Buvo žiauru ir beveik nieko neatsimenu. Nežinau, kodėl taip nutiko. Manau, kad tai dėl nuovargio, gal buvau išsiblaškęs.“

Pauliui Samoškai nutikusi nelaimė – vaizdo įraše:

Paulius Samoškas – keliautojas, savo įspūdžius viešinantis „Youtube“ platformoje. Čia jis turi net 90 tūkst. prenumeratorių. Paulius įprastai renkasi netradicines kryptis, mėgsta lankyti apleistas vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)