Teigiama, jog moterys sutarė, kad 5 vaikų mama K. Price pareklamuos „Elvyra Design“ papuošalus „Instagram“ tinkle, tačiau pasisavino daiktus ir dingo. Kovą jai buvo sumokėta 250 svarų sterlingų už šią paslaugą ir nusiųsta specialiai jai pagamintų papuošalų už 1000 svarų sterlingų, tačiau žvaigždė susitarimo neįvykdė.

„Jaučiamės sukrėsti. Esame nusivylę ir įskaudinti. Niekada nesame patyrę tokios situacijos, nors dirbome su daugeliu įžymybių“, – „The Sun“ žurnalistams sakė „Elvyra Design“ atstovai.

Paviešintas ir jų susirašinėjimas su 40-mete K. Price. Sausio 17 dieną ji rašė, jog papuošalai jai labai patinka ir pasiūlė susisiekti su jos viešųjų ryšių komanda.

Susisiekus elektroniniu paštu, abi pusės tą pačią dieną sutarė, kad K. Price pareklamuos Elvyros Monginienės papuošalus savo socialiniuose tinkluose.

Žvaigždės atstovai laiškuose tikino, jog K. Price yra viena garsiausių moterų Jungtinėje Karalystėje ir 99,9 proc. visko, ką ji parašo socialiniuose tinkluose, patenka į viso pasaulio žiniasklaidą.

Negana to, buvo tikinama, kad neseniai su ja bendradarbiavusi kompanija per valandą sulaukė 30 tūkstančių naujų sekėjų feisbuke, o per savaitę pagerėjo jų apyvarta.

Tuomet „Elvyra Design“ kovo 7 dieną nusiuntė tris poras auskarų ir apyrankę, kurių vertė 1000 svarų sterlingų ir papildomai sumokėjo 250 svarų, pridėjo dovanų.

Tačiau nei „Instagram“ nei „Facebook“ jų produkcija neatsirado, nors visa tai turėjo įvykti kovo 16 dieną.

Kovo 26 d. K. Price atstovai parašė laišką, jog žvaigždė papuošalus pasiėmė į Pietų Afriką, kur parašys labai gražų atsiliepimą apie juos. Šis darbas buvo įvardintas kaip itin svarbus.

Tačiau viešumo E. Monginienė taip ir nesulaukė, nes kelionės metu neva susirgo žvaigždės mama Amy.

Tuomet „Elvyra Design“ pareikalavo grąžinti tiek papuošalus, tiek sumokėtus pinigus.

„Tai nėra pinigų klausimas, tai labiau principinis reikalas. Mus ignoruoja jau ilgą laiką. Katie pasisavino mūsų papuošalus ir pinigus, likome apgauti“, – teigė „Elvyra Design“ atstovai.

„The Sun“ bandė susisiekti su pačia K. Price, tačiau kol kas jokio atsakymo nesulaukė.

Žurnalistų žiniomis, žvaigždės turtas vertinamas 45 milijonais svarų.

E. Monginienės kurti papuošalai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)