Pikantiška fotosesija vyko prie Baltijos jūros. Pozuoti prieš fotoobjektyvą Redai nėra naujiena – moteris gana dažnai dalijasi profesionaliomis nuotraukomis. Tiesa, kartu su drąsiomis, gražų gyvenimą demonstruojančiomis fotografijomis vižazistei tenka susidurti ir su neigiamais komentarais.

Apie neigiamas mintis, kurių neretai sulaukia Reda bei kiti jos aplinkos žmonės, makiažo meistrė prabilo viename savo įraše socialiniame tinkle.

„Mūsų taip dažnai nemėgsta žmonės, nors jie mūsų net nepažįsta... Nors niekada nesėdėjome prie bendro stalo... Niekada nekalbėjome, niekada neįžeidėme vienas kito ar nepadarėme nieko gero vienas kitam. Tiesiog yra taip.

Bet tai dažniausiai tik dėl tų pačiu žmonių problemų galvoje, nepasitikėjimo savimi, neįgyvendintų svajonių, tikslų, ne tas vyras, ne tas darbas, ne ta išvaizda, ne tas gyvenimas... Tie žmonės dažniausiai patys savęs nemyli. Jie patys savyje yra nelaimingi, o jeigu tu dar ir šypsaisi – jie dar labiau tavęs nemėgsta. Bet tai tik jų problemos.

Savyje nereikia ieškoti kažko blogo tik dėl to, kad tu kažkam nepatinki. Žiūrėk į tuos, kurie tau šypsosi, kurie yra laimingi, kurie daro, siekia, myli gyvenimą ir daro viską, kad jų gyvenimas būtų toks, kokio jie nori. Nesikoncentruokime į blogus dalykus, apsupkime save tokiais pat žmonėmis, kaip mes patys ir nematysime paniurusių veidų aplink save.

Kai manęs klausia, kaip tau sekasi? Aš visada sakau super! Ne todėl, kad tik taip pasakyti, o todėl, nes taip yra. Niekada neturiu blogų minčių galvoje, visada galvoju pozityviai. O jeigu iškyla problema – labai gerai apgalvoju, kaip ją išspręsti, bet nepykstu ant viso pasaulio.

Mūsų gyvenimas priklauso nuo mūsų minčių, sprendimų ir išvadų, kurias mes padarome“, – tikina R. Mauricienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)