Apie užgimusius pokyčius mokytoja Veronika iš pradžių pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Moteris rašė, kad parduoda jaukius, gražius ir prižiūrėtus butus.

Naujiena pasidalinusi ir su Delfi skaitytojais, mokytoja Veronika trumpai užsiminė ir apie pokyčių priežastį.

„Turime projektą. Statysime naujus namus“, – šyptelėjusi atskleidė ji.

Visgi iki šios svajonės įgyvendinimo teks palaukti, mat jos laukia dar vienas iššūkis – kantrybė, norint parduoti net du butus skirtingose sostinės vietose.

Lazdynuose esantis butas

Vienas jų įsikūręs Lazdynuose, galinčiuose pasigirti pro langais matoma žalia zona – čia esantis parkas leis pasivaikščioti šiltais pavasario ar vasaros vakarais. Nedideliame 46,7 kv. m bute yra du kambariai.

Jis parduodamas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika, todėl norintys iškart gyventi, tai galėtų padaryti jau kitą dieną. Be to, butui priklauso sandėliukas namo rūsyje, o saugumą palaikys tvarkinga namų laiptinė bei rakinama kodinė spyna.

Čia ranka pasiekiamos mokymo, gydymo įstaigos, prekybos centrai. Šalia puikus susisiekimais su miesto centru, kitais mikrorajonais.

Už šį butą garsi moteris tikisi sulaukti 105 tūkst. eurų.

Naujamiestyje esantis butas

Kitą butą galima rasti arčiau sostinės senamiesčio – Naujamiestyje, kuriame yra 21,5 kv. m butas su vos vienu kambariu. Už jį garsi mokytoja prašo 77 tūkst. eurų. Tiesa, skelbime nurodoma, kad tai gali būti puiki investicija vykdant nuomos verslą.

O investicija būtų puiki ir dėl privalumų – būstas tvarkingas, jam atliktas remontas, tad be jokių problemų galima jaustis patogiai. Patogumų nesukels ir baldai bei buitinė technika, nes ji čia liks naujiems šeimininkams.

Norintys pasimėgauti gamta tai padaryti galės tuoj pat, mat šalia yra Vingio parkas bei kiti itin svarbūs privalumai.

Daugiau apie Lazdynuose esantį butą čia, o Naujamiestyje – čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)