Atostogų akimirkomis pasidalinusi „Instagram“ tinkle moteris įkėlė ir kelias intriguojančias nuotraukas iš vestuvių ceremonijos. Ir nors apie vestuves L. Vagonė galvojo ir anksčiau, tačiau nemanė, kad jos įvyks taip greitai.

„Aš daug esu prikeliavusi ir visaip. Bet šita kelionė buvo top siurrealizmas tikrąja to žodžio prasme. Ačiū Gabijai Grušaitei už visą režisūrą ir Justui Janauskui už dalinimąsi gimtadieniu su jaunavedžiais. Ačiū visai kompanijai.

Grįžau su įspūdžiais, atradimais, naujom geografijos žiniom, skoniais, pažintimis ir vyreliu. Abbos Hasta Manana vos nepamiršau paminėt. Grynai kelionės filmo muzikinis takelis“, – rašė L. Vagonė.


Po džiugios žinios Delfi taip pat susisiekė su garsia vestuvių planuotoja. Pasidžiaugusi sprendimu, ji sakė, kad tai nutiko spontaniškai.

„Taip, įvyko toks įvykis. Ir visiškai impulsyviai, nes nieko neplanavome. Kai važiavome į kelionę negalvojau, kad čia ištekėsiu, bet toks sprendimas buvo padarytas“, – šypsodamasi sakė ji.

Laura Vagonė su mylimuoju Eimantu

Moteris neslėpė, kad pati vis neturėjo laiko savo vestuvių planavimui, nors vietą, kur vyks iškilminga šventė, jau buvo suplanavusi.

„Mes esame susižadėję jau kuris laikas ir planavome vestuves daryti Italijoje, tik neturėjau laiko ir neprisiruošiau pačiai sau susiplanuoti ir va draugai... Kadangi buvome nuostabioje vietoje, jautėmės kaip medaus mėnesyje, galvojome, gal būtų gerai pasidaryti vestuves. Tai paėmėme ir padarėme per vieną dieną. Čia yra visiškai draugų iniciatyva – Gabijos Grušaitės ir Justo Janausko, kurio gimtadienį mes ir išvažiavome švęsti į Honkongą ir Kambodžą. Jų iniciatyva įvyko vestuvės“, – Delfi pasakojo L. Vagonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)