Trečiadienio rytą Delfi redakciją pasiekė laiškas, kuriame Monika (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi – Delfi) papasakojo apie susidūrimą su garsia „Instagram“ nuomonės formuotoja.

„Norėjau papasakoti apie nemalonų incidentą, kurį patyrėme savaitgalį. Iki šiol sunku suvokti, kad toks elgesys nuomonės formuotojams gali būti normalus.

Kartu su drauge nuvažiavome pažiūrėti žymiųjų sakurų. Atvažiavusios nustebome dėl žmonių kiekio. Jų buvo visur, todėl pradėjome ieškoti laisvo medelio – visi buvo užimti. Vaikščiojom tai prie vieno, tai prie kito ir pamatėme, kad kažkas vyksta prie vieno iš medelių. Šalia buvo daug žmonių, staliukas, visokie papuošimai, skanėstai. Pagalvojome, kad gal čia šio žydėjimo dalis, kokia nors programa.

Tačiau nuėjusios likome nemaloniai nustebintos. Ne tik kad nenusifotografavome, bet ir buvome išvytos garsios nuomonės formuotojos. Mums buvo pasakyta, kad yra ir kitų medžių pasifotkinti. O kodėl mes turime eiti prie kitų, kai norime prie šito? Ar tai jų medelis? Kuo jie tokie išskirtiniai? Net dabar rašydama jaučiuosi pikta, nes akivaizdu, kad kai kurie jaučiasi geresni už mus likusius.

Ačiū už sugadintą savaitgalį!“ – Delfi atsiųstame laiške dėstė moteris.

Norint išsiaiškinti, kas iš tiesų įvyko, Delfi susisiekė su žinoma nuomonės formuotoja (tikrasis vardas ir pavardė redakcijai žinomi). Mergina neigė laiške pateiktus kaltinimus.

„Žinokit, tikrai ne. Iš kur čia tokia nesąmonė? Galėčiau duoti visus numerius žmonių, kurie tą dieną filmavosi su mumis. Mes leidome fotografuoti tą staliuką, net turime medžiagą, kur žmonės mus filmavo.

Net nebuvo tokios minties, kad kažkas vytų ir ką nors sakytų. Aš pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, mes leidome žmonėms fotografuoti“, – komentavo „influencerė“.

Delfi pasiteiravus, ar anksčiau susidūrė su panašiomis situacijomis, mergina kategoriškai atsakė, kad niekada nekonfliktavo su žmonėmis, į šalį jų nevaikė.

Jai pritarė ir į diskusiją įsitraukęs merginos mylimasis.

„Niekas nieko nevijo, mes leidome pasifotkinti. Kažkokiems sakėme palaukti, mes filmuojam, bet tikrai po pauzių galėjo nusifotografuoti. Čia dabar tokia iš oro gauta informacija“, – teigė jis ir pridūrė, kad filmuojant užkulisius matoma, jog žmonės vaikšto ir laisvai fotografuoja.

Nuomonės formuotoja pastebėjo, kad žmonės buvo linkę fotografuotis ne prie už jų nugarų esančios sakuros, o prie atneštų dekoracijų.

„Staliukas buvo gražiai padekoruotas ir žmonės, kurie vaikščiojo aplinkui, klausė ar gali prie jo nusifotografuoti, bet ne prie kažkokio medžio. Sakėm palaukti, nes darėm fotosesiją, o ir staliukas buvo ne viešas, o mano“, – Delfi komentavo „influencerė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)