„Draugystės“ vardu prieš daugiau nei penkis dešimtmečius gimęs viešbutis, savo pasididžiavimą – viršutinio aukšto panoraminio restorano interjerą – tobulino dvejus metus, kol pristatė jį rinktinei publikai.

Kaip rašoma pranešime spaudai, į restorano atidarymą atvyko būrys žinomų veidų, tarp kurių iliuzionistas Mantas Wizzard, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė su vyru Liudu, aktorė Akvilė Žirgulytė, Vilniaus miesto tarybos narė Nijolė Jagelavičienė, verslininkas Kęstutis Verslovas su dizainere Ramune Piekautaite bei daugelis kitų žinomų veidų. Svečius pasitiko viešbučio šeimininkas Ernestas Butrimas su žmona, generaline direktore Jurgita Butrime.

Tai, jog restoranuose atsiveriantis vaizdas kuria nepamirštamas patirtis pasidalino ir renginyje dalyvavę svečiai, kurie prisiminė įspūdingiausius pasaulyje lankytus dangoraižius. Drabužių kūrėja Viktorija Jakučinskaitė pasakojo, kad įspūdingiausiu matytu vaizdu grožėjosi kelionės metu viešėdama Singapūre. Kultinis penkių žvaigždučių viešbutis „Marina Bay Sands“ garsėjantis įspūdinga architektūra ir šimtai metrų virš žemės esančiais baseinais, žinomai dizainerei atėmė žadą.

„Su kompanija leidome laiką baseinų ir barų erdvėje ir negalėjome patikėti matytais vaizdais. Galėjai grožėtis ir laivais, ir vandenynu, ir pačiu judančiu naktiniu miestu. Neapsakomas jausmas būti baseine, kurio kraštas ribojasi su visa miesto panorama, sunku nupasakoti, koks tai jausmas. Tokia patirtis ypač romantiška, kai ja gali dalintis su mylimu žmogumi ir kartu grožėtis ta miesto didybe. Tai buvo nepaprasta“, – prisiminimais apie įspūdingiausią matytą panoramą dalinosi Viktorija Jakučinskaitė.

Ne viename įspūdingų vietų dirbęs garsus šalies iliuzionistas Mantas Wizzard pasakoja turėjęs pakankamai skirtingų patirčių visame pasaulyje, o ir gražiausios matytos panoramos gana skirtingos: „Balyje restoranas buvo ant skardžio kranto su nuostabiu vaizdu į jūrą, kuris tiesiog gniaužė kvapą. Iš savo patirties galiu pasakyti, jog vaizdas kiekvienai patirčiai duoda labai daug – prie stulbinamo vaizdo net ir maistas atrodo skanesnis, o vakaras – dar labiau nepamirštamas, juk žmogui labai svarbu gražus reginys. Niekada nepamiršiu, kai teko Las Vegase lankytis „Star Dust“ viešbutyje, nuo kurio stogo atsiveria vaizdas į naktinį miestą, kuris visas juk sukurtas tiesiog žmogaus rankomis dykumoje – tai atrodo tokios skirtingos patirtys, bet kiekviena užburianti savaip ir leidžianti galvoti apie skirtingus dalykus – tai, kuo gali stebinti gamta ir ką gali sukurti žmogus. Ne kartą teko dirbti, švęsti ir net naujus metus sutikti ir Horizonto restorane, man tai viena gražiausių vietų mieste, su vaizdu ne tik į miestą bet ir medžiais apsuptą parką. Kad ir kaip bebūtų, lyginant ir su Baliu ir su Las Vegasu, matyti patį mylimiausią pasaulio miestą Vilnių su visa jo didybe ir dvasia man yra gražiausia“.

Su vyru Liudu renginyje apsilankiusi Indrė Burlinskaitė-Vaisieta patikino nekantriai laukusi galimybės apsilankyti lengendiniame restorane, mat čia teko pabūti pirmą kartą. Nuomonės formuotoja išdavė, kad tokios vietos mieste – ypatingai jaudina, ne tik dėl patirčių, bet ir išskirtinių kadrų.

„Iš šios vietos Vilniaus dar nebuvau mačiusi. Man įdomu ir kaip influencerei, kadangi gražios vietos labai svarbios mūsų darbo specifikai, nes juk visuomet reikia naujų, įdomių ir gražių nuotraukų. Tokios vietos dažnai tampa ir motyvacija pasisemti naujų idėjų savo turiniui. Vis tik kalbant apie tobulą vietą savo ypatingai progai, mūsų su vyru Liudu nuomonės visuomet išsiskiria – jei man patinka šventes švęsti restoranuose ar šiek tiek „fancy“ vietose, kur gali pasipuošti, jam tobula šventė būtų kuo arčiau gamtos. Jau žinau, kad jei būtų Liudo sprendimas, tai Naujuosius metus sutiktume kurs nors miške, paprastai apsirengę ir su pūkinėmis striukėmis“, – juokdamasi užbaigė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta.

Vakaro akimirkos ir svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją