Drauge jie statė sausaininius namelius ir tęsė prieš metus kulinarinių knygų autorės, maisto tinklarašininkės Renatos Ničajienės pradėtą iniciatyvą, kuria siekiama pasidalinti jaukumu su tais, kurių namuose jo trūksta.

„Mano rašomas tinklaraštis, o vėliau – knygos atsirado tik todėl, jog daugiausiai savo laiko, dėmesio ir rūpesčio galėjau skirti šeimai bei namams. Labai gerai žinau, kiek pastangų, jėgų ir išmonės reikia, kad kiekvienas šeimoje jaustųsi svarbus ir mylimas, bei suprantu, kodėl daliai žmonių tam neužtenka galimybių. Dalindamasi savo žiniomis su kitais šventiniu metu noriu padėti ir jų namams padovanoti daugiau jaukumo“, – sako kulinarinių knygų autorė, maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė.

Jos ir rėmėjų pagalba „Gelbėkit vaikus“ dienos centrą „Duok ranką“ prieš šventes papuošė sausaininių namelių miestelis. Gavę dovanų kalną „Selga“ sausainių ir kitų priemonių namelių statymui, jo vaikai mokėsi kartu su Renata, centro vadovėmis ir svečiais – TV bei radijo laidų vedėjomis Livija Gradauskiene, Daiva Tamošiūnaite su dukterimi Adele, Timūru Augucevičiumi, aktoriais Eimučiu Kvoščiausku ir Edita Užaite bei krepšininku Antanu Kavaliausku. „Duok ranką“ centrą lankantys vaikai sausaininius namelius ketina kurti ne tik savo namams, bet ir švenčių proga dovanoti centro rėmėjams bei draugams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)